Hjärtat har gått i tusen bitar.

Kan inte ens beskriva smärtan i mitt hjärta nu. Jag älskar honom och måste respektera hans val, fast det gör väldigt ont. Älskar honom och det kommer jag alltid att göra och självklart önskar jag honom allt väl. Fast jag är fortfarande övertygad om att inte hon är bra för honom, har lärt känna henne genom honom i flera månader, sen genom henne själv. Men jag är ju inte bättre heller som sårade honom så djupt, så vem är jag att avgöra det. Ingen. Hoppas hon är den han förtjänar när det väl kommer till kritan. För hans skull och för Linneas skull för hon kommer ändå ha en stor del i hennes liv.

Man väljer inte vem man är kär i för då hade inte jag varit så här olycklig. Man måste själv göra sina misstag och nu har jag gjort det största i mitt liv. Jag kämpade inte tillräckligt och nu får jag leva med att ha förlorat mannen i mitt liv. Mitt straff kanske, vem vet. Önskar ingen att känna såhär som jag gör för honom och förstå att det inte är besvarat.


Dålig stil

Besviken och ledsen för att inte samma regler verkar gälla oss båda. Inga pussar framför Linnea kom vi överens om när jag började träffa Morgan, mitt beslut och han höll med om det men var nog bara för att det var jag och inte han. Igår sa Linnea att Malin och han hade pussats när jag frågad eom jag fick en puss då hon skulle sova. Pappa pussa Malin. Malin pussa pappa sa hon flera ggr. Frågade för att kolla så de inte var något hon fått för sig men jo det stämde ju. Inte nog att det gjorde ont att höra sin egen dotter berätta att den man älskar pussat en annan. Jag bröt ihop framför henne och det är något jag aldrig mer ska låta hända för hennes reaktion var att krypa upp i mitt knä och gråta o säga mamma ledsen. Gjorde fruktansvärt ont och försökte hålla emot till det inte gick mer, blandat med frustrationen över att hon vägrade sova då hon sovit i bilen medan han körde hem Malin till Säffle från Karlskoga och hit. Vid 5 tiden. Det gick inte att hålla henne vaken sa han. Kunde ju en av dem suttit bak o hållt igång henne, så har ju vi gjort. Men iof var det ju inte ahns problem att hon skulle vägra sova sen.

Förstår inte varför...
...jag inte kan sluta tänka på honom, han har ju gjort sitt val nu och det enda jag kan göra är att acceptera hans beslut och gå vidare med mitt liv. Varför ska det vara så svårt då???


Torsdag kväll..



Igår tittade jag på Varg Veum och sen gick jag hem till Frida på kvällen. Vi tittade på Mamma Mia och åt lite mat. Sen tittade vi på bilder hon har ute på sin bilddagbok :-) Vid 00.05 ringde Morgan och han stod utanför, så han skjutsade mig hem :-D så slapp jag gå hem själv i mörkret, lite otäckt tycker jag allt att det är. Hade inte han slutat jobbet och ändå skulle hem så hade jag ju givetvis gått hem.
Han ville träffas idag, jag sa att vi kan ju höras imorgon så får vi se vad det blir. Blir i alla fall inte före Linnea kommer hem. Vill passa på att vara själv när jag kan. Så imorse när jag vaknade av att jobbet ringde och frågade om jag kunde jobba den 7e så såg jag att han hade skickat: God morgon snygging ;-) kram
Jag tycker det är så svårt att svara på sådana där mess så svarade: God morgon, kram. Linnea kommer vid 16 tiden så ska snart duscha och göra mig iordning, sminka mig lite så jag är lite fin till ikväll ;-) Måste man ju vara hihi.

Tack ni underbara människor.

Mina vänner är de bästa vänner man kan ha. Tack för ert stora stöd. Frida, Linda och Nathalie tack för att ni finns här för mig nu, vet inte vad jag hade gjort utan er. Tror inte jag hade orkat igenom det här utan er om jag ska vara ärlig. Har nog aldrig varit såhär olyckligt kär någon gång tidigare. Men så har jag heller aldrig känt såhär för någon annan heller. Men inget man kan göra åt det, när han inte känner samma för mig. Han kommer nog komma på det förr eller senare men hoppas han gör det innan det är försent.

Frida skulle komma och vi skulle dricka lite vin, prata och sen skulle hon sova över här. Men vi ska ta det imorgon istället för vi var båda trötta. Och jag är ganska deppig idag. Har i alla fall blivit klar med bokrecensionen och fått iväg den till läraren, skönt :-D

Älskade lilla gumman, mamma kommer alltid älska dig! Din pappa med!

Man får leva på hoppet..

På fler än ett sätt i livet. Har man inte tur i kärlek kanske man har tur i spel istället? Så testade det här, gör det du med :-)

http://se.limbino.com/c01/link/u4uxalnweh

Sånt e livet.

Ibland gör man saker man kanske inte tänkt över sådär jättebra. Men nu är det som det är. Inget man kan göra ogjort även om man skulle vilja.

Älskar dig dock fortfarande det försvinner inte så lätt. Om det någonsin kommer att försvinna.

Efter vi fått i oss lite... hihi nej då.


Partybrudar!!!


En rolig kväll.

Morgan kom och hämtade mig vid 18 tiden (han skulle vara våran chaufför), jag var klar vid 18.30 ca då hämtade vi sallad och pizza innan vi åkte till Frida. Käkade lite och drack lite vin. Ramona kom väl vid 20 sådär tror jag, en gottländska som Frida lärde känna genom sitt ex. Supertrevlig. Jag blev ganska full hihi och de skrattade åt mig hela tiden men jag tycker inte jag gjorde något speciellt. Fast pratade lite konstigt o var lite småklumpig tydligen. Spillde vatten o skyllde på Morgan. Sen spillde jag ut vatten i kylskåpet när jag skulle ställa tillbaka den men de pratade om att jag hade spillt vatten på golvet eller vad det var. Strunt samma. Var full men inte för full :-)

Vi kom till Varvet runt 23.30, var inte så mycket folk där just då men vi började dansa i alla fall. De där två tjejerna är ju galna, så jag har inte skrattat så mycket på vääääldigt länge och det var precis vad jag behövde kände jag. Vi dansade hela kvällen och Morgan satt mest och passade våra väskor, förutom i slutet då han var med o dansade lite. Frida och jag dansade tryckare hihi sen dansade vi alla 4. Några försök till kontakt fanns men jag gav dem aldrig något tillfälle att börja prata. Bara ignorerade alla utom Frida och Ramona. Inga killar var intressanta, tittade inte ens särskilt mycket så kan inte ens säga om det fanns någon söt kille där. Ramona och Frida är ju båda upptagna och Ramona sa att det är ju skillnad för dig som är singel, och kanske vill ragga och behöver se bra ut. Jag sa att det finns bara en jag vill ha men han vill tyvärr inte ha mig. Men jag får försöka ha tålamod. Kändes verkligen så rätt när jag sa det. Jag är ju ute för att dansa eftersom jag älskar det. INTE för att ragga då jag redan älskar Andreas mer än allt annat. Jag vet att det är honom jag vill leva resten av mitt liv med, skaffa syskon till Linnea och barnbarn så småningom :-D

Morgan skjutsade hem tjejerna till Frida och så köpte vi en hamburgare på statoil, jag tog lite för många tuggor tror jag för var proppmätt när jag lade mig i sängen. När vi stannade utanför mig frågade Morgan om vi skulle gå in. Nej sa jag bara. Sen åt vi lite o han frågade om han inte fick följa med in. NEJ. Sen frågade han 2 ggr till men jag sa NEJ hela tiden och ville verkligen inte att han skulle följa med in. Jag är helt  övertygad om att det bara finns Andreas för mig, och det här var ett test på mig själv. Har haft svårt för att säga nej hela mitt liv men nu hade jag bara Andreas i tankarna och då hade det varit fel mot Morgan och mot mig själv. Jag klarar mig utan sex om det inte är med mannen jag vill leva med. Bara så jävla förbannad på mig själv att jag skulle komma på det när det var försent :-(

Älskar dig mer än allt annat, förutom Linnea då såklart men henne älskar vi gemensamt och det gör bara min kärlek till dig starkare.


Lördag 22 november!!

Idag vaknade jag 9 och kunde inte somna om. Förstår inte varför bilden av de två tillsammans var det första jag kunde tänka på.. Inte alls likt mig att vakna tidigt och inte kunna somna om. Men det var väl bra på ett sätt att man komme rupp lite tidigare och inte sover bort hela dagen. Spelat lite playstation 2, Farenheit. Städat lägenheten, var välbehövligt kan jag erkänna. Snart klar, ska bara skura de sista rummen så är det klart.

Sen ska jag till Frida kl 18-18.30. Eller om hon kommer hit, vi får se. Ska i alla fall äta lite kycklingsallad och dricka lite innan vi går ut på varvet. Sen kommer en tjej som heter Ramona (kompis till Frida) vet inte om hon kommer samtidigt som mig eller hur de har gjort upp men det är ju inte så viktigt att veta. Visar sig ju ändå ;-)

Det ska bli så kul ;-) Hihi älskar ju att dansa så, och det är därför jag går ut. Önskar bara att Andreas o Linnea fanns hemma när jag kommer hem men men jag får försöka ha tålamod tills det blir vi igen. Älskar dig, jag kan inte förstå hur du kan ha undvikit att förstå det, för jag tror verkligen inte att du gör det. Eller så vågar du inte tro det vet jag inte säkert. Kan bara spekulera i det ju. Hur som helst, du är den jag vill leva med, bo på ålderdomshemmet tillsammans med och se våra barn och barnbarn växa upp. Vill inte du det?? Jag hoppas det. Så småningom i alla fall.

Grattis förresten Linneas farmor på födelsedagen!!! (kan ha varit igår, men är osäker) :-/

Hmm

Idag när jag satt på bussen på väg till Karlstad, vi satt längst fram, såg jag helt plötsligt att Andreas åkte före oss (såg inte hela nummerplåten så var inte helt säker) så messade honom och frågade om han var ute och åkte.
- Japp hur vet du det fick jag till svar.
- För att jag åker efter dig skrev jag.
Han ville veta vart så jag skrev i bussen men då svängde vi av mot Ölme och han fortsatte. Förstod ju direkt att han skulle träffa Malin. Han hade berättat att han skulle upp tidigt kvällen innan men han berättade inte varför och jag frågade inte. Eller tror han sa att han var tvngen att vända rätt dygnet. Vilket är vettigt men han sa inget om att han skulle träffa henne. Jag frågade varför då sa han, sa jag inte? Och sen sa han något om att det inte var planerat så men förstod inte exakt vad han menade och orkade inte fråga. Måste ju tortera mig själv med frågor jag inte vill ha svar på :-( Vad dum man är. De hade varit och träffat hans föräldrar så det verkar ju vaa rätt seriöst, eller? Innan hade de hämtat Linnea på dagis. Sen åkte de till Säffle men vet inte vad de gjorde mer än så och vill heller inte veta. Andreas plockade upp mig i karlstad det var så jag fick veta vart de varit på ett ungefär i alla fall. Vi åkte till McDonalds o åt lite sen släppte han och Linnea av mig hemma.

Usch vad jag mår dåligt nu alltså. Verkligen jättejobbigt. Varför måste jag älska honom så mycket?? *snyft*


Följde med till Mastmagasinet med mamma, Kristina och en karl hon träffat, Örjan en riktigt rolig en :-D Var riktigt trevligt, så slapp jag sitta hemma och vara ledsen den stunden i alla fall. Men nu sitter jag här o deppar igen, spelar lite men kan ändå inte sluta vara ledsen. Morgan ville komma men jag vill bara att Andreas ska komma ingen annan. Han erbjöd sig köpa med mat men nej jag vill inte. Hoppas det blir en rolig dag imorgon så jag slipper vara deppig då med. Ska sova länge o sen städa i alla fall. Trist men kanske bra att ha något annat att tänka på. Just nu ser jag bara dem framför mig och det är sååå jobbigt *snyft*


Ser fram emot det...

På lördag ska vi gå ut ,Frida och jag i alla fall, men kanske någon/några till. Ska bli roligt. Vi tänkte dricka LITE men får ju ta det lugnt så det inte händer något nu efter operationen. Man blir ju fortare full men nyktrar väl även till fortare om jag förstått det där rätt. Imorgon ska jag städa när jag kommer hem från universitetet :-( skönt när det blir klart även om det inte är kul. 


Du och jag resten av livet???


Today

Idag fick jag tillbaka matteprovet, fick godkänt plus att jag fick 3 mvg poäng :-D så är nöjd. Var riktigt orolig att jag inte skulle klara av det. Skönt att det är över. Nu har vi börjat med geometri, usch o sen väntar det nationella provet. Hoppas jag klarar det bra.

Usch jag saknar dig nära mig. Vill ha dig här hos mig nu och för evigt. Älskar dig så oerhört mycket och vill att du ska vara hos oss. Din familj finns här och väntar.

Idag

Idag har jag pluggat, varit på stan med Nathalie och sen varit på dansen igen :-) Lika kul som vanligt!! Men det jobbigaste är när han går härifrån efter jag kommit hem. Usch jag vill bara vrida klockan framåt i tiden tills vi är tillbaka hos varann igen. Måste ha tålamod men det är sååå svårt, ska kärlek vara såhär svårt?? *snyft*

Den här stämmer så bra så det ryser i mig.

Den här kunde vara skriven för mig om mina känslor för dig :-) Älskar den här låten lika mycket som jag älskar dig! Då förstår ni att det är min favoritlåt just nu.

http://www.youtube.com/watch?v=oHotsrw_KBQ

Nu hände det...

Har bara väntat på att min dvd spelare ska lägga av då Linnea härjat med den varje dag och trycker in och ut skivorna. Så då måste jag köpa mig en ny sådan med *suck* verkligen ingen lust med den utgiften. Men men så är det int mycket att göra åt. Blir jobbigt att vara utan nu ett tag bara :-( Linnea som vill se på film på kvällarna. Hela dagen om hon skulle få det för den delen. Men det går ju inte.


Hon kräktes 2ggr ogår kväll när hon skulle sova. Tack vare hostan. och en gång imorse för hon blev hysterisk när hon inte fick som hon ville och började hosta tills hon fick spy. Vällingen hjälpte ju inte direkt , för hon precis hade ätit den. Hon får gå iväg till dagis nu till 9 i alla fall för jag måste plugga så får vi se om det är hostan som jag tror eller om hon blir sämre så får hon komma hem.


Matte

Satt uppe till halv 1 och pluggade inför matteprovet jag hade idag. Tror att jag klarade det, känns så iaf så får bara hoppas jag har bra intuition när det gäller detta med, brukar ha det för det mesta. Det visar sig snart. Imorgon är jag ledig från skolan med, var tydligen studiedag då. Detta hade jag missat, alltid kul när man får någon glad överraskning :-D Så då behöver inte Linnea dit till 8 i alla fall. Så förhoppningsvis kan vi sova lite längre än vanligt och så hiner jag plugga innan jag ska hämta henne igen.

Älskar dig så oerhört mycket!!

Bara för att förtydliga mig lite :-) Du vet vem du är.


Bestämt mig.

Blir inga dejter, inga träffar med killar (som inte är vänner då såklart) tills jag kan börja leva mitt liv igen som en hel person med hjärtat på plats i kroppen. Just nu känns det bara som en stor sten sitter där. Gör så förbaskat ont :-(

Önskar du hade sagt det istället.

En kille jag pratat med ett tag skrev och frågade hur det gick med kärleken.
-Inte så värst svarade jag.
-Lycka till, sa han då.
- Tack det lär behövas :-(
- Om det inte går så vet du hur du får tag i mig, skrev han då.
- Hihi ja, svarade jag.
- Jag kommer direkt hem till dig när du vill ha mig, skrev han.
Jag önskar så att det varit du som skrivit så. Eller att du kommit på att det är mig du vill ha och ringde på dörren o sa att du älskar mig med. Eller åtminstone att du har valt mig för gott. Utan henne i mitten.
samtalet fortsätter.
- hihi.
- Du verkar så underbar. jag förstår inte vad det är han funderar på. säger han.
- Han tror inte mina känslor är äkta, skrev jag.
- är dom det då? är du helt säker?
- ja jag är helt säker, svarade jag. Han ville att jag skulle sluta sukta över dig och träffa honom istället. Jag trodde han skojade så skrattade, då blev han ledsen o sa att du måste sluta skratta åt mig jag menar allvar sen loggade han ut.

Besök...

Igår hade jag besök av Adam som var här o fick lite kaffe o pratade lite. När man har en söt, trevlig kille hos sig men bara kan tänka på en annan precis hela tiden är man väl ändå knäpp? Särskilt som den killen i sig redan gjort klart för mig att han tycker mer om en annan tjej. Alla vet väl vem jag menar vid det här laget.. jo Andreas såklart :-( Är så kär så det är sjukt och tänker på honom varenda sekund. Jag vill verkligen inte det här, varför ska man behöva vara kär i någon som inte vill ha en?? Finns ju miljoner killar. Flera trevliga som pratat med mig på Vilda men jag säger bara att jag redan lovat bort mitt hjärta och bara letar efter kompisar. För det är verkligen så jag känner. Inte intresserad av någonting annat än att ha någon att prata med så jag slipper tänka på honom vareviga sekund *snyft* det suger verkligen att älska någon såhär mycket, när kärleken inte är besvarad. Annars hade jag varit oerhört lycklig istället. Livet är inte en dans på rosor i alla fall så mycket kan jag säga. Men det vet nog de flesta redan tyvärr.

så rädd jag var

Arabella rymde strax innan 1. Vi gick runt o letade efter henne i 50 min utan att hitta henne så då ringde jag polisen och anmälde henne försvunnen. Letade totalt i 2.5timme sen gav vi upp och åkte hem till mamma för att ge Linnea mat o sen ge oss ut igen. Men då ringde polisen och de hade kontakt med en kvinna som hittat en hund som passade Bellas beskrivning så de kopplade ihop oss och vi bestämde träff utanför mig. Det var hon så nu är hon hemma igen, oskadd. Usch vilka hemska tankar som for genom mitt huvud när vi inte kunde hitta henne. Hon hade hoppat in i deras hundbur utanför broängshallen, inte alls långt härifrån. Och hon hade anmält det direkt till polisen så när jag ringde hade hon redan meddelat att hon hittat en hund, lite konstigt de inte sa det då direkt men är bara glad jag fått henne tillbaka så det kvittar :-D

Tänkt hela morgonen, från halv 9 till nu

Jag har försökt komma på när det var jag började tycka om dig igen. Jag vet med all säkerhet att det var någon gång innan den 16e augusti för då var jag på mc klubb i Karlskoga och sa att jag skulle fråga om jag kunde sova hos dig om det var tråkigt. Vet att jag önskade det skulle vara tråkigt, fattade inte varför bara ,tänkte att det var för att jag skulle bevisa att det är trist på mc träffar eller nått (Morgan sa att han lika gärna kunde skjutsa mig direkt till dig för det verkade vara det jag ville. Tyckte han var dum då men han såg det inte jag såg) men så var det ju inte, jag ville ju till dig. Hur långt innan det som jag har känt så men blundat för det vet jag dock inte säkert. När jag messade dig det där, du vet vad när Nathalie och jag var på kryssningen o till Uppsala den 6e september var jag seriös men det kunde jag ju inte säga då jag inte visste varför jag bara helt plötsligt kände så. Att jag ville det jag skrev menar jag. Men jag hade ju Morgan då och borde verkligen ha tagit mig en ordentlig funderare på vad jag ville med allt. VARFÖR VARFÖR VARFÖR ska jag komma på det när det är försent, är det mitt straff för att jag gav upp för lätt??? Men det gjorde ju egentligen du med, när det gäller det problemet jag ville du skulle jobba med.

5e augusti träffade jag Anna och Patrik på stan då ville jag inte att de skulle berätta att de sett oss på stan, för det skulle bli mer verkligt för dig då, på något skumt sätt. Så sen början av augusti i alla fall har jag tyckt mycket om dig, blir så arg på mig själv när jag inte fattat det men min psykolog gjort det. Grrr, mitt eget fel att jag inte kan få dig. Nu är det nog tyvärr försent för du sa själv för någon vecka sen att du aldrig har gjort slut med någon och troligtvis aldrig kommer göra det heller så jag kan ju inte gå och hoppas att Malin ska dumpa dig för då blir du ju ledsen och det är inte det jag vill. Vill att du ska vara lycklig och tyvärr är det så att det gör mig olycklig då du väljer henne. Men men sånt e livet får väl försöka gå vidare med mitt liv. Men HUR???? Snälla nån tala om för mig hur jag ska kunna bli hel igen utan dig? Har aldrig känt såhär för någon i hela mitt liv, vet inte ens om jag gjorde det första gången med dig. Visst älskade jag dig men inte såhär mycket, inte att jag skulle välja min egen olycka för att du ska vara lycklig.  


Önskar

att jag hade fötts med lite mer tålamod, vet att du bara behöver tid men jag saknar dig så oerhört mycket. Gör så ont och jag kan knappt andas när jag tänker på dig, för att hjärtat känns som en sten. Nu verkar du inte ens vilja vara vän med mig eller är det bara det att du inte vet hur du ska kunna gå tillbaka till hur vi hade det förut. Hoppas inte att det är förstört så vi inte kan umgås alla 3 som vi gjorde innan det här, för Linneas skull och även våran då vi trivs i varandras sällskap. Inte kan vi gå tillbaka och vi kan heller inte gå framåt fören du är redo. Men jag hoppas du börjar förstå att jag menar allvar. Mamma sa förut att du kanske bara behöver vara med henne ett tag och jag vara själv innan vi hittar tillbaka till varann. Synd bara att jag är människa som behöver närhet och att få känna mig omtyckt, vill verkligen inte förstöra något.


Imorgon.

Imorgon är det dags för återbesök på sjukhuset i Torsby så jag och Frida åker dit, fick låna mammas bil. Hon har tid 30 min efter mig som har klockan 10. Så passade ju väldigt bra att vi kan åka tillsammans alltid mycket trevligare med sällskap. Sen blir det billigare för båda. Är dyrt med bensin och man får inte tillbaka så mycket från sjukhuset i ersättning heller tyvärr men lite är bättre än inget så.

Godnatt min skatt, sover du hos mamma inatt igen tro? Vet att du med väntar på att pappa ska komma på att det är hos oss han vill vara.

Finns ingen annan...

... som sårat mig så mycket som du. Du vet att det du gjorde var svinigt MEN jag är villig att glömma och förlåta. För jag vet att det kommer att bli vi igen. När du är redo att tro på att jag verkligen älskar dig och vill leva resten av mitt liv med dig. Om det nu tar en månad, ett halvår, ett år eller mer så vet jag att det blir vi med sån säkerhet som tom gör mig förvånad. Jag vet att även du vet det :-D Det förstod jag på dig när jag sa det till dig. Jag sårade dig jättemycket när jag lämnade dig och det satte djupa spår i ditt hjärta, önskar jag kunde göra det ogjort, precis som du säkert gör med det du gjorde. Men vi kan klara oss igenom det om vi bara väljer att förlåta och gå vidare. Du behöver bara komma på själv att det är mig du vill ha och verkligen förstå att jag vill ha dig. Spelar ingen roll om någon annan talar om att hon inte är den rätta för dig för du måste själv inse det.

Jag älskar dig för alltid och väntar på dig här :-D
Du vet vart jag finns min älskling.. Puss puss

Dags för skolan imorgon igen

Har verkligen ingen lust men vad gör man? Vill bara bli bättre igen, blir väl ingen linedance heller på tisdag om jag inte mirakulöst tillfrisknar inatt eller imorgon. Synd är min medicin när jag mår dåligt :-( Älskar att dansa.


Usch nu vill jag inte mer...

...Är så jäkla less på den här förkylningen nu. Imorgon måste jag till skolan igen,  känner inte att jag orkar egentligen, men har inget val. Får stta och hosta och snörvla i klassrummet istället, inte kul. Varken för mig eller de andra i klassen. Linnea har hostat sen början av veckan så imorgon blir det att ringa till sköterskan så man får en tid så de får titta till henne. Jobbigt för henne :-(
Idag blir det lugnt, ska plugga lite matte men sen blir det bara soft hela dagen. Man måste passa på när man har möjlighet :-D

I fredags hade jag besök, Frida, Thomas och Andreas var här så vi åt tacos och sen tittade vi på film. Trevligt, Thomas och Frida är så gulliga tillsammans så det är inte klokt :-)  De är så olika men ändå så stämmer de så bra ihop. De säger att allt känns så bra fast det gått fort. Allt känns bara rätt. Det är riktigt roligt tycker jag, var liksom meningen att de skulle träffas. För vi har inte umgåtts så mycket, fast vi är släkt och han bara är 3 år äldre än mig. Första gången han kommer på en av mina fester och Frida har jag "bara" känt sen i somras. Kul att leka matchmaker åt någon annan. Så det händer något kul.

Adam..

... Verkar vara en riktigt gullig kille, har en kompis som känner honom. Han frågade om vi skulle träffas men jag vill inte. Är Andreas jag vill ha så det känns inte rätt. Blir bara fel då, får vänta och se vad som händer. Försöka att inte ha för bråttom, men jag är väl som de flesta människor att jag inte vill vara ensam. Min psykolog (som jag gått till efter min förlossningsdepression) sa igår att hon förstått en lång tid nu att jag var kär i Andreas, konstigt att man själv inte kan inse sånt innan det typ är försent. jag vet att Malin inte vill ha honom, det har hon skrivit till mig och det känns som han vill ha mig bara för att han inte kan få henne. Hon har sagt till honom att satsa på mig, att hon märkt att han känslor kvar för mig men jag vet inte. Han verkar inte lita på att det är som jag säger heller. Så jag sa till Malin att ge honom en chans. Det viktigaste är att han är lycklig, oavsett om det gör mig olycklig eller inte. Så är det ju med människor man tycker om. Eller? Man vill dem det bästa här i livet. Han blev ledsen när jag gjorde slut, men jag orkade inte leva i ett kompisförhållande där vi satt i varsitt hörn i soffan och knappt gav varandra en kram. Ska det bli vi måste vi tänka ordentligt på vad som gick snett och göra allt för att det inte ska bli så igen. Om båda är villiga att ge allt och verkligen satsa kan vi få det att hålla livet ut. Men det återstår att se vad som händer.


Varför säger han så?

Han säger att han inte är intresserad av henne som mer än kompis. Men det säger han bara för han inte vill såra mig, det är jag helt övertygad om. Så nu får han tid på sig att bestämma sig. Jag tycker så mycket om honom att jag inte vet vart jag ska ta vägen, saknar honom hela tiden och vill bara gråta när han pratar om eller med Malin. Fick lägga på nu när han ringde. Hon tycker om honom men tror att han fortfarande älskar mig, jag tror han tycker om henne. Han har ju sagt till min kompis i helgen att han tycker om oss båda, han trodde inte hon tyckte om honom men nu vet vi ju att det är så, så då väljer han nog henne :-(   *snyft*

Glömde...

... berätta att jag fick en oväntad puss av en tjej inne på tjejtoan med hihi. Händer mycket underligt i ens liv ibland hihi.

Har varit några bra dagar nu =)

I lördags hade jag Halloweenfest och den blev verkligen lyckad, alla hade jättekul och gillade maten och bålen mycket. Helt enkelt en lyckad fest. En kompis sa tom att det var den bästa halloween fest hon varit på :-) Det är bra betyg i mina öron. Kul när det blir bra, tack vare Micke och Frida så blev inredningen super med, hade inte hunnit med eller klarat det utan dem, så tack ska ni ha :-)

Det blev ett riktigt triangeldrama dock då båda mina ex var där :-/  Och Morgan frågade Andreas saker om mig och vad han kände för mig osv, lite jobbigt när de inte verkade vara medvetna om att jag stod bakom Frida ca en halv meter ifrån mig. Lite jobbigt att höra Andreas säga att han inte vet vad han vill. Men det var ju inget nytt heller. Så jag bestämde mig för att göra honom svartsjuk när jag fick chansen. Var en riktigt snygg kille, som började flirta med mig som jag sen bytte nummer med :-D Adam heter han, och var verkligen både trevlig och såg riktigt bra ut. Sådär snygga killar flirtar inte med mig, det är bara så. Han tyckte jag hade ett sött ansikte. Inte klokt att man kan bli så smickrad av lite uppmärksamhet. Nu undrar ni säkert hur det gick med allt.

Morgan och jag dansade tryckare då han ville det och jag sa nej första gången. Han blev ledsen så då gjorde vi det, hoppades jag skulle kunna göra Andreas svartsjuk med. Vet inte hur det funkade dock. Däremot blev han svartsjuk när jag pratade med Adam. Han hade messat God natt på natten så jag svarade god morgon när jag vaknade sen fick jag några meddelanden, bland annat ett där han bad om ursäkt för att han inte kunde dansa med mig och att vi får ta det en annan dag.


Igår kväll kom Andreas så vi tittade på film och då tog han mig i handen och smekte den. Så fick jag lite kyssar och kramar när han åkte, så nu ska han hämta Linnea så kommer de sen :-D

RSS 2.0