Suck

Jag hade inte rätt att fråga varför inte min dotter fick någon födelsedagspresent av sin pappa och hans nya men hon har tydligen rätt att hänga ut mig på FB pga vårat val av julklapp till barnen när hon för det första inte har en aning om vad det kostade eller hur/när det ska användas. Sen skriva  på FB- "Jag blir mörkrädd när jag hör vad vissa köper till sina små barn i julklapp.. herregud" för att folk ska hålla med om saker de inte har den blekaste aning om. Vi valde att lägga pengar på något de verkligen ville ha istället för skit då våra barn har mer än vad som behöv och har fått det de önskade sig av resterande släktingar. Att påstå att det har med tävlande att göra är inte bara osanning utan jävligt onödigt! Har aldrig sagt åt dem vad de ska köpa eller inte köpa sina barn men att man köper en födelsedagspresent när barnen fyller år tycker jag är en självklarhet sen lägger jag mig inte i vad det är om det kostar 20 spänn eller 1000. Den enda som tävlar verkar vara hon, dessutom vet jag att en (eller den) julklapp Linnea fick kostade mer än den som jag förstår att hon syftar på.  Alla har vi olika ekonomiska förutsättningar och man gör (förutsätter jag) sitt bästa för att barnen ska ha det bra!
 
Jag uppskattade verkligen inte detta! Blir ledsen och besviken för att hon inte kan ta upp saken med mig om det irriterar henne istället för att hänga ut mig på fb, för de som känner oss förstår ju vem hon syftar på! Skriver av mig här så jag kan sluta irritera mig för det tar alldeles för mkt energi! Energi som jag inte har dessutom :(
Så nu bestämmer jag mig för att skita i detta och låta henne störa sig på saker som inte finns någon anledning att störa sig på, för husfridens skull men framförallt för Linneas skull för det är väl hon som får höra skiten antar jag. Andreas har ju tidigare sagt till henne att -"Din mamma är dum i huvudet"  när vi haft skilda åsikter om saker och ting och det är inte rätt mot henne, hon är ett barn och ska inte behöva axla de vuxnas problem...
 
Over and out avslutar med att skriva att vi hade en underbar jul, även fast det inte var jul på julafton i år hihi. Barnen och alla vuxna är nöjda och det är huvudsaken!
 

Oj vilken röra

Efter att blogg.se ändrade utseende var min egengjorda designmall helt knasig men nu har jag lyckats ordna upp den igen :)
 
Jag har blivit smått tokig i julkalendrar och den här vinsten skulle jag hemskt gärna vilja ha
http://eemma.se/category/julkalender-2012.html Vet precis vilken bild jag skulle välja, en svart/vit bild på Markus med en mobiltelefon mot örat! Perfekt skulle det vara :)
 

RSS 2.0