Ja vad ska man skriva

Som vanligt är det fullt upp här hemma med barn, jobb och livet i övrigt. Jobbar på som vanligt och trivs bra, vore väldigt skönt om jag kunde få hjälp mot tröttheten bara, att inte vakna utvilad en enda gång på flera år är väldigt jobbigt. Nej jag överdriver inte... tyvärr. Kan inte bara skylla på att jag är småbarnsförälder då jag haft problem med sömnen hela livet! Dock har det blivit sämre med åren och jag är orolig för att det ska gå käpp rätt åt helvete en vacker dag... Hur länge ska jag orka gå runt och vara såhär trött!!
 
I helgen har mamma varit barnvakt åt pojkarna så vi har fått tid för att bara ladda batterierna, det var underbart men tyvärr inte tillräckligt lång tid, känner mig redan mer sleten än i söndags men då jobbade jag ju 9-22 igår också förstås så det tar ju också på krafterna. Men det är bara att kämpa vidare :) Det ska jag väl klara av ett tag till hihi.
 
Just nu mår jag bra trots detta och hoppas det får hålla i sig lääänge!!
 
Kram till dig som råkar snubbla in här, lämna gärna ett avtryck i kommentarsrutan
 
I lördags hade Cicci sin inflyttnings/tjejfest men jag valde att stanna hemma och umgås med göbben då det var tanken med att skaffa barnvakten men det kändes surt ska jag säga för jag hade mer än gärna velat vara där.. Såhär såg jag ut i höstas på hennes förra fest
 
 

RSS 2.0