Äntligen klar och äntligen nöjd!

Nu är jag klar med min nya blogg, för nu i alla fall... Blev nöjd med den, var inte helt lätt och det tog sin tid men till slut så :)

Har ju skrivit om members förut och jag fick min beställning därifrån. Jackan är underbar, varm och snygg och så var den extremt billig med members rabatten. Spana in och meddela mig om du vill bli medlem så får vi båda 50kr rabatt :)



2011-2012

En kort sammanfattning av år 2011..

Januari: Öppnade upp min gravidblogg igen ;)
Februari: Jörgen fyllde 35 år den 12e.
Mars: Jobbade sista månaden i Brunskogsgruppen. Fick tid för extra ultraljud då magen växt ovanligt mycket, det visade sig vara mycket vatten men inte FÖR mycket. En allmänt jobbig (deppig) månad...
April: Joakim fyllde 8 år! Emma och jag var i Ullared och shoppade loss. Efter en trasig byxincident besämde jag mig för att köpa Zumba ;) Fick min bil av älsklingen. Fick den glada nyheten att jag fick MVG i psykologi :) Den här månaden var nog den bästa på hela året faktiskt!!
Maj: Vid besök hos barnmorskan visade det sig att Markus böjat göra sig startklar. Tröttheten och smärtan börjar bli svårhanterliga. På tillväxtultraljudet den 12e vägde Markus 2117g i v 33+3 :) v32+3 mitt SF mått låg där det normalt gör i v38. Lugnade dock ner sig på slutet som tur var :)
Juni: Underbara älskade Markus föd den 8e, mamma och jag fyller år! På midsommar hade jag feber och värk i kroppen men stod ändå under taket till vedboa och grillade ;)
Juli: Lukas fyllde 6år :)
Augusti: En stressig vistelse på Verkstaden med gynundersökning, labb, en hungrig Markus och såklart hade jag glömt flaskan hemma och de hade slutat sälja dem på apoteket i stan :O
September: Träffade Renata första gången. Ullared igen jippie.. åh bara måste dit nu i vår (2012). Operationen blev bestämd och jag började vänta på en tid.
Oktober: Jag har paktik på sjukhuset, närmare bestämt Ortopeden, i Arvika. Superbra! Linnea fyllde 5år och vi hade maskeradkalas i gymnastikhallen. Frida kom och hjälpte till och stannade några dagar :)
November: Hade prov i Sjukvård och psykiatri samt datakunskap. Ja allting på 2veckor typ. Operation 23e.
December: 21 dec hade vi Examen, nu blev jag undersköterska och började jobba redan 23e :) Är nöjd med betygen och dagen som spenderades först med avslutningsfirande i skolan sen loppisrundor med Sandra och Marita innan vi åkte till Rajjens med klassen för bowling och mat. Trevligt! Julen spenderades hemma med familjen, mamma, Daniel, Caroline, mormor och Roger. Nyår ska jag skriva om alldeles snart :)

Den 30e december lärde sig Kevin att klättra ur spjälsängen så imorgon ska vi byta till en växasäng istället. Han kom upp hela kvällen igår och somnade till slut vid 23 tiden... Wilmer  somnade vid 20 cirka och Markus en kort stund efter. Lova sov mest hela kvällen men var nöjd och glad när hon var vaken :)

Nyår: Jag jobbade till 14 sen blev det hem och städa, greja och göra oss iordning för nyårsfirande med Emma, Jan och Wilmer samt Sandra, Magnus och Lova plus självklart Kevin, Markus och Jörgen. Emma hade gjort förrätten som bestod av smörgåstårtsbakelser med skinkröra, smaskigt sen gjorde jag fläskfilégryta med champinjoner, timjan, dragon mm och hasselbackspotatis och sallad till det. Desserten bestod av Banoffee pie
http://www.recept.nu/1.324571/leila_lindholm/kakor_tartor/agg_mejeri/banoffee_pie som Emma också hade fixat. Allting var supergott!! Efter någon timme tog vi fram snacksen som Sandra och Magnus hade med sig. Jag fick en flaska av mitt favoritvin (yp det enda jag dricker) Black Tower av Sandra och Magnus :) schysst... På tolvslaget stod vi på gatan och skålade i Asto cinzana som S och M hade med sig... åh vad det var länge sen jag drack det, hade glömt bort hur gott det faktiskt är!!

Första dagen på 2012: S och M gick hem vid 1 tiden tror jag. Emma och Jan sov kvar och de lade sig vid 2 tiden. Jörgen och jag plockade undan lite och så vi gick och lade oss vid 2.30 sen vaknade Kevin 8.20 så jag och han gick upp och tittade på disney jr, som vanligt efter vi bytt blöja. En flaska välling ville han ju ha såklart, det vill han alltid sen låg vi och slöade tills Emma och Wilmer kom vid 8.40. Resterande personer kom efter hand men mellan 10-10.30 åt vi frukost iaf :) Vi köpte pizza och åt det innan de åkte hemåt. Fy fan vad brända en del av pizzorna var. Emmas var bst sen min och Jörgens var värst den skulle jag aldrig klarat av att äta överhuvudtaget alltså... skitdåligt att skicka iväg en sådan, man betalar faktisk för den och då ska den inte vara vidrig att äta. Jag tyckte tom min var på gränsen men då är jag känslig mot just bränt. Helgen har iaf varit bra känns som ett bra sätt att avsluta och starta ett år på :) God fortsättning!!!

RSS 2.0