Eskilstuna

I fredags åkte vi till Eskilstuna direkt efter Jörgen, Joakim och Lukas kommit hem och vi fått in allting och alla i bilen. Vi passade på att hälsa på mamma i Kristinehamn med på vägen och hade även turen att träffa mormor och Daniel med för de var också där. Klappade och gosade med de söta valparna som nu är 4v :) Rubyhanen är sååå söt och jag tror Jörgen blev sugen hihi. Men vi skiter ju inte pengar eller tid heller för den delen så det blir ingen mer hund nu. Efter besöket åkte vi vidare till Eskilstuna och när vi kom fram så fick vi tacos. Jörgen var så nöjd så! Han älskar tacos och skulle nog kunna äta det varje helg iaf. Det är gott och fördelen är att man kan variera med chips, tortillabröd eller pitabröd som vi ska ha någon dag här i veckan för det hade Jörgen aldrig provat innan och blev kär i :) Efter barnen hade lagt sig, sent väldigt sent, så tittade vi lite på Jagad men vi orkade inte se klart den så gick och lade oss istället. Jörgen, jag, Kevin och Linnea låg i Hannas rum och Joakim o Lukas på golvet i Davids rum. Stackars David var trött redan efter första kvällen tror jag hihi barnen ville att han skulle vara med dem varje sekund. Han var med dem ut i lekparken efter maten.

Lördag: Barnen var uppe med tuppen som vanligt. 6.30 även fast de somnade så sent. Linnea var på riktigt gnällhumör hela dagen så tråkigt. Hon har kommit in i en period där hon surar så fort hon inte får precis som hon vill och gnäller som 17... Marie, Hanna och Kevin gick en promenad till stan för att hitta en sjal till Hannas bal. Linnea och pojkarna stannade hos Magnus och David. Jörgen och jag hade lyxen att få en shoppingtur på tu man hand på Tuna park :) Hittade 3 bodysuits till Kevin, legoplattor till Lukas och 2 gamecube spel till Jocke samt en Hello Kitty väggklocka till Linnea som hon var jättenöjd med och kramade o pussade mig flera ggr när jag satt upp den på väggen hemma... Vi åt även mat där Jörgen passade på att ta wok och jag åt kycklingfilé med stekt hel potatis, tzatziki och rödvinssås. Det var välkryddat och supergott!!! En tripp till systemet för lite öl och Coop för lite barnmat och majsbågar till Kevin så var det dags för att åka tillbaka. Marie och Magnus hade samtidigt som vi lyxade till det i köpcentret tagit med barnen till en lekpark en bit hemifrån och regnet öste ner o det började blixtra o åska så de hade blivit dränkta på vägen hem. På kvällen åt vi flygande Jacob som Magnus hade gjort och det var riktigt gott :) kanske kan få receptet? Glömde ju be om det. På kvällen tog vi en promenad och så fick barnen leka i en annan lekpark och vi såg ankbebisar som var sååå söta ;) På kvällen tittade vi på Eurovision (från bidrag 6) tills alla hade sjungit klart då gick vi och lade oss. Inte intressant att se vilken som skulle vinna när inte Sverige var med ens.

Söndag: Efter frukost så gjorde vi oss klara och åkte till parken zoo. Inträde 650kr för hela familjen. Vi gixk runt där i flera timmar och tittade på djuren och så lekte barnen en stund i lekparken o Kalle kunskaps värld. Vi åt lunch också tacobuffé, ja jag fattar inte att jag inte valde något annat istället men gott var det, och barnen ville ha strips o korv. Efter maten skulle Linnea kissa men någon idiot hade hällt ut tvål över hela toastolen samt golvet på toan så det fick bli en buske på baksidan av restaurangen istället... även Lukas kom dit. Efter djurparken så gick vi parkenbadet för att möta upp Marie, Magnus och David där och så fick barnen (alla utom Kevin) och jag bada. Blev ganska kallt efter ett tag så vi åt en bulle innan vi åkte till Marie igen. Till middag fick vi potatis, kött och sås samt grönsaker som Linnea hade hjälpt till att laga och fick ett utbrott över tomaterna som hon ville skära själv.  
Magnus löste det till slut på något sätt :)

Igår åkte vi hem efter frukost och packning mm. Klockan var 11 cirka när vi kom iväg ifrån Eskilstuna och vi gjorde ett stopp i Karlskoga och gick in på ÖB och åt mat på Max. Barnen var nöjda men det är ju ingen höjdarmat direkt. Mår inte alls bra efter att ha ätit där men vi skulle lämna Jocke och Lukas så hann inte laga någon mat när vi kom hem heller så fick bli det i brist på annat. Hann säga hej till mamma och lämna morsdagspresenten innan hon var tvungen att åka till jobbet. Hann tom gosa lite med valparna innan vi fick åka vidare hem :)


Tack Marie, Magnus och David för en trevlig helg! Hanna fick med träffa en stund det var kul. Tacka för lånet av extrasängen från oss också!!!

RSS 2.0