Igår torsdag

Jag städade sen mötte jag Jörgen på jobbet och vi åt lunch. Panerad flundrafilé, potatis och remouladesås. Supergott, fast potatisen var lite hård men det gick att äta den.

Andreas kom och hämtade Linnea här i Edane, de hade 8års kalas på dagis så vi tyckte det var ett ypperligt tillfälle för honom att se hur hon har det här. Han kom vid 13.30 så tittade vi lite på korten vi hade gjort iordning (som vi skulle ha till Linneas dagispärm) och sen åkte vi till Ica så sprang jag bin och postade ett paket. När vi kom till dagis satt Linnea på sin matplats och väntade på tårta. Hon började nästan gråta när hon såg oss så jag gick fram o då sa hon att hon ville ha tårta. Jag sa vi ska stanna här med dig en stund så du ska få tårta. Då blev hon siperglad för att se oss istället hihi hon hade väl trott vi skulle hämta henne innan tårtan :-) Efter en tårtbit så kom Jörgen han slutade 14. Vi gjorde collage och satte in en massa bilder i Linneas album. Glömde ta med något kort på mig själv men pappa, Jörgen, Lukas, Joakim, mormor, farmor, farfar och kusin Jenny var med iaf :-) så vi fick några blad insatta i hennes pärm då hon inte hade hunnit få in några än. Efteråt åkte vi hem så Linnea fick visa Andreas sitt rum, tror hon visade ödlan också eller om han upptäckte henne av en slump vet jag inte men han frågade vad det var iaf.

Efter att Linnea och Andreas hade åkt, runt 16 tiden så låg vi i sängen och slöade ett tag sen duschade vi och gjorde oss iordning för att åka till The Roof och äta. Firade 8månader igår och vi har inte firat så mycket de andra gångerna så Jörgen tyckte vi skulle fira igår. Det var supergod mat, verkligen sån där mat man njuter av varenda tugga av :-) Jätteromantiskt och mysigt blev det, när vi kom hem tittade vi på heroes och åt lite snacks :-) Blev väldigt mycket god mat ute igår så det blir det nog inte på länge nu hihi.

Somnade tätt intill varann så som det är så mysigt att göra men vi inte alltid kan pga hur bebisen är om han sparkar mkt eller sover eller om jag är illamående. Så vi passar på att njuta när vi kan sova sked :-) Vaknade någon gång i natt av att Jörgen snodde täcket och stoppade mellan benen så som jag oftast vill sova. Inte det att han frös utan han ville bara ha det mjukt för benen hihi. Jag frågade vad han höll på med och bad honom ge tillbaka täcket. Fick tillbaka det iaf men jag tvivlar på att han var vaken när jag pratade med honom *s*

ÄLSKAR DIG OERHÖRT MYCKET MIN ÄLSKADE, VILL ALDRIG FÖRLORA DIG!!!

Förstår inte...

Jag förstår mig inte på människor som utnyttjar andras vänlighet och sedan inte ens verkar ha dåligt samvete för det. Hur man kan lova någon något och sen bara komma med massa undanflykter när alla bevis pekar på att de inte alls hållit vad de lovat. När man ställer upp fast man egentligen inte har den möjligheten utan bara vill finnas där för sina vänner. Är väl bara jag som är naiv nog att tro att den personen verkligen är en vän :-( Nu är det iaf över med den här blåsningen för aldrig kommer jag ställa upp på detta vis igen, om personen i fråga inte visar att den klarar av att hålla vad den lovat. Vill ha det som personen är skyldig mig utan att behöva tjata!!!  


Ingen bra dag idag heller?

Idag:
Linnea och jag hade tänkt att åka iväg till Charlottenberg och tittat på djuren i den zoologiska parken i Charlottenberg idag men de pengar jag väntar på hade inte kommit in så det blir inget av det idag tyvärr. Hoppas de dyker upp snart. Får panik vill bara hitta på någonting men vet inte vad det skulle vara heller. Har inte mkt pengar heller så blir inga dyra nöjen. Tänkte jag skulle kolla upp hur öppna förskolan har öppet imorgon när vi ska till MVC för det ligger där. Så kanske man kan ta en tripp dit nästa tisdag när Linnea är hemma från dagis. Är samtidigt så in i helvete TRÖTT så jag helst av allt bara skulle vilja sova. Igår hade jag en sån dag så hade hoppats på att den här skulle bli lagom med trötthet som de andra dagarna. Igår och idag är det extremt, trodde inte det gick att bli tröttare :-( Linnea tittar på Micke och Molle nu, hon blev nog med trött efter vi hade spelat grodspelet som hon gillar :-) Man ska få grodorna att hoppa i en burk. Reglerna har hon ju inte förstått än så vi hoppar bara med dem, hon tycker det är superkul :-) jag har hunnit tröttna lite för det blir några spel om dagen när vi är hemma :-) skönt med en liten paus ifrån grodorna nu iaf hihi. Fick reda på att ett par som jag är väldigt nära har gjort slut, egentligen har jag nästan trott det skulle bli så ett tag för de har inte verkat riktigt lyckliga någon av dem. Trist är det alltid när det blir slut men det var iaf skönt att det hände i vänskaplig anda och att de inte är osams eller så. Har mycket i huvudet idag och är så förbannat less på att vara så extremt TRÖTT hela tiden, har fått tillbaka illamåendet med fast det kommer oregelbundet när man minst anar det. En fördel är att det inte är varje dag och inte håller i sig flera timmar längre men jag trodde verkligen att jag skulle blivit av med det helt och hållet nu :-(
Idag kommer en firma hem och ska titta på huset, för att ge oss en prisoffert. Vi planerar att sätta in en trappa så man kan utnyttja de 2 rummen vi har i källaren (just nu är det egen ingång dit) så Lukas och Joakim får varsitt rum därnere och Kevin och Linnea här uppe.

Helgen som var:
Vi slappade mest hela helgen älsklingen och jag. Det var riktigt skönt att passa på att göra det när vi var barnlediga. Hyrde filmer och slöade framför tvn antingen i soffan eller sängen. Det var väldigt mysigt :-) Är inte så ofta man har möjlighet till det och ännu färre tillfällen kommer det ges sen när bebisen kommer. Söndag hämtade vi Linnea i Karlstad, hon var nyvaken och inte alls på humör för något. Hon ville inte följa med hem utan skulle med Andreas igen för hon ville rensa svamp med farmor. Men på vägen hem igen var det över, blir alltid sur när hon blir väckt, vilket jag verkligen förstår för jag har superdåligt temperament när jag blir väckt.

Vecka 35 och fram tills nu

Måndag: Var till barnmorskan, hade en som hette Jessika den här gången. Hon var väldigt bra och man fick snabbt förtroende för henne. Bebisen var stor, större än de normalt är vid den tidpunkten och jag hade inte gått upp ett gram hittills. Exakt samma vikt som när jag skrevs in så jag är nöjd :-)

Tisdag: Frida kom och hälsade på. Linnea och jag mötte henne vid tåget 16.11. Vi gick ner, eller mer halvsprang då vi var lite sent ute och det går ju inte superfort i Linneas takt direkt. Så jag fick hitta på lekar så hon skulle springa en del. Sista biten fick hon sitta på mina axlar. Man var mer eller mindre slut när man väl kom fram hihi. Tur att Jörgen plockade upp oss alla vid affären strax efteråt. Tittade på Human trafficking, som ju är väldigt bra men lång, så det blev sent i säng.

Onsdag: Frida och jag var till Charlottenberg medan Linnea var på dagis. Shoppade lite, eller ja ijnte direkt någonting men vi hade trevligt iaf :-) Sen åkte vi till Arvika och delade på en pizza. Ja en halv orkade vi inte riktigt men gott var det iaf ;-) sen bar det iväg tillbaka till Edane för att hämta Linnea på dagis. Tittade på en film som Frida hade köpt på Rusta under våran tripp till Charlottenberg. Någon svensk film med Helena Af Sandberg, Gustav Skarsgård mfl. Blodsbröder eller liknande... nja jag kommer inte ihåg. Den var lite seg men helt okej.

Torsdag: Vi tittade på film medan Linnea var på dagis, gjorde panerad torsk, potatis, kall sås och ärtor till lunch. Blev supergott :-) Vi åkte direkt från dagis till Sandra och sen raka vägen till Karlstad. Vid Rusta lämnade jag av Frida och Linnea till Andreas, de följde med in en sväng. Jag köpte en matta till vårat vardagsrum.


Vardagsrumsmattan jag köpte

Sen åkte Sandra och jag vidare till Hööks (skittråkig butik med bara hästsaker, ja lite till hund fanns det med) de hade öppningspremiär. Urk vad folk :-( Man ska inte gå på öppningspremiärerna tror jag. Sen var det ju inget jag fann minsta intressant heller. Hon hittade inte det hon sökte så vi drog vidare till Ikea där vi båda fyndade lite behovssaker. Bla lite nya blommor, det behövdes verkligen och vi har tänkt köpa det länge men inte blivit av.
Det var meningen att jag skulle börja kören här i Brunskog men jag hann inte hem i tid innan de åkte ut med båten, de hade planerat en liten utflykt första dagen. Torsdagar är ju lite tokiga då jag lämnar Linnea varannan torsdag, samt att jag anmält mig till Linedance och det ska också vara på torsdagar from 1 oktober. Om det inte blir inställt eller så, vi får väl se :-)

Fredag: Hmm vad jag gjorde när Jörgen jobbade det minns jag inte hihi men sen efter han kommit hem så var vi till Arvika och hämtade nya bilen. En svart chrysler med 7 platser. Vi kommer ju snart bli 6 så det krävs en större  bil. Jörgen ska sälja sin Volvo v70. Renaulten blir Jörgens nya arbetsbil :-) Kan inte ha 2 stora bilar. Någon som är intresserad?? När vi kom hem såg vi på sex and the city till 00.30 ca.

Lördag: Efter vi vaknade (ovanligt tidigt) drog vi igång och började rensa bland grejer. Tog fram saker vi skulle lägga ut på tradera och blocket. Hittade lite barnsaker bla. 
Sen slöade vi resten av dagen och gjorde fläskfilé med bacon och ost. Supergott med sallad och klyftor eller pommes till.

Söndag: Åkte till kristinehamn, åt mat hos mamma. Älggryta och ris... mums supergott som vanligt :-) sen kom Andreas med Linnea. När vi kom hem var det dags för kvällsmat, pyjamas och lite tv innan Linnea fick krypa ner i sängen.

VECKA 36

Måndag:
Lämnade Linnea på dagis till kl 11. Sebn lade jag ut en massa saker på tradera kolla gärna in där, ni kanske hittar något http://www.tradera.com/search/result.aspx?alias=skafferitjuv lade ut en del på blocket med men av någon konstigt anledning har inte den annonsen kommit ut än?? Förstår inte varför!
14.30 hämtade jag Lukas på dagis och följde med honom till BVC (fick äntligen lite ansvar som bonusmamma) för 4års kontrollen. Allt var bara bra, han var duktig och utvecklades "normalt". Nästa gång han ska dit är vid 5.5års ålder. Det blir hans sista gång. Vi hämtade Linnea direkt efter BVC och ca 30min efter kom Jörgen och Joakim hem. Vi tog en tur med nya bilen och barnen var i extas. De var supernöjda med bilen :-)

Tisdag: Linnea var inte på dagis så vi lekte med maten som barnen har, pusslade och spelade Lotto, fast blev mest att vi lade bilderna rätt orkade inte förklara för henne hur man skulle göra just då hihi. Passade på att sitta vid datorn när hon tittade på tv. Surfade runt lite och läste på om svininfluensan. Vet inte hur man ska göra med det där vaccinet faktiskt. Känns lite osäkert då de inte vet om det har några bieffekter på fostret men samtidigt är vi bland de första som får ta det när det kommer. Som någon på tradera sa."Det är som att välja mellan pest eller kolera". Svårt val men man får väl lite mer information innan man tar det, om man nu väljer det.
Vi tog nya bilen till Arvika och handlade på Lidl. Barnen var väldigt nöjda.
Hur kommer det sig att ex alltid lyckas dyka upp i ens liv när man minst anar? Jag rensade lite i badrummet och vips hittar jag ett armband som tillhör Anna. Nu var det ju mer än 1.5år sen de flyttade isär och ändå dyker det upp småsaker lite titt som tätt som är hennes. Tycker det är fruktansvärt jobbigt för då blir man påmind om att det här faktiskt varit hennes hus. Ett hus de tillsammans valt att bilda familj i. Skitjobbigt tycker jag :-(

Onsdag: Lämnade Linnea på dagis till 9. Slängde i lite tvätt i maskinen och rensade lite i tvättstugan. Hittade en bränd skiva med julsånger (som Anna ordnat) så kopierade några låtar, älskar julsånger :-) Åh vad jag längtar efter jul nu känner jag. Vi ska fira jul på juldagen i år. Barnen ska vara hos Andreas respektive Anna på julafton. Så Jörgen och jag blir hemma själva med bebisen på julafton det kan vara mysigt det med. Sen hoppas jag att våra familjer kan komma på juldagen. Ska fråga mormor, Frida och Thomas med. Vore mysigt att samla alla hemma hos oss. Får nog ordna något knytkalas av något slag för annars blir det massor av jobb för mig och Jörgen på julafton o juldags morgonen. Vore skönt att få lite mystid. Redan planerat jul, ja jag vet att jag är lite knäpp men jag vill gärna planera i förväg och julen är en viktig helg. Så man måste samla trupperna i god tid :-)
Nu får det räcka såhär långt hihi.

Puss på er...

ÄLSKAR ER MINA ÄLSKLINGAR :-)


RSS 2.0