Så skönt

Nu har vi pratat igenom det så det känns jätteskönt. Var ett missförstånd som gick överstyr men vi vet att det beror på att vi är rädda att förlora varann och att man därför reagerar lite starkt ibland, men jag måste försöka att öppna mig snabbare och berätta hur jag känner för han har ju gått och oroat sig halva dagen och trott att jag ville göra slut osv. Fast han kan inte veta HUR jäkla mycket jag älskar honom. För han inser inte hur underbar han är. Han är helt fantastisk och jag kommer inte släppa honom så lätt. Kommer kämpa för att få behålla honom resten av mitt liv. Och det gör jag bäst genom att visa honom hur mycket jag älskar honom. Genom att finnas här för honom och visa honom hur mycket han betyder för mig. Han säger att jag lyckas men jag vet är inte så säker på det... Vill kunna ge honom mer kärlek än jag gör nu men samtidigt vet jag inte hur det skulle gå till. Älskar honom så det gör ont att tänka på att jag kanske kommer att förlora honom om jag inte ändrar på mig så det ska jag verkligen försöka göra nu. Får ge allt from idag, har köpt 2 böcker på bokus iaf som jag väntar på. Att välja glädje av Kay Pollak och Självkänsla nu av Mia Törnblom. Hoppas de kan hjälpa mig...

JÖRGEN TVIVLA ALDRIG PÅ MIN KÄRLEK DU ÄR DEN ENDA FÖR MIG, NU OCH FÖR ALLTID. ÄLSKAR DIG MER ÄN JAG KAN FÖRKLARA, MER ÄN JAG KAN VISA OCH MER ÄN JAG TRODDE VAR MÖJLIGT... ÄLSKAR DIG FÖR ALLTID.

Suck :-(

Usch vad jobbigt det känns idag, känns nästan som jag ska börja gråta när som helst så därför har jag hållt mig sysselsatt hela dagen idag. Pratade en liten stund med Frida på msn förut bara medan jag bloggade annars har jag nog inte suttit ner mer än 20min totalt hittills... Jörgen kom hem för en liten stund sen men vi har inte sagt många ord till varann, tror ingen av oss vet riktigt vad man ska säga. Jag vet iaf inte det, känner inte att jag har varken lust eller ork just nu att förklara hur jag känner för jag vet ju att det är ganska dumt. Det är första gången som jag funderade på att inte svara när han ringde förut, det kändes som han bara ringde för han hade sagt det igår. Inte som att han ville det utan mer för att jag inte skulle kunna bli sur för det med. Kände mig inte svartsjuk det minsta idag faktiskt tills kanske 1 tiden eller så för då hade det gått så många timmar och jag vet ju hur det är när man träffas, det ena leder till det andra. Pratet alltså. Känsn nästan som jag måste vara svartsjuk för att inte bli chockad ifall det skulle hända något mellan dem för jag måste ju alltid tänka det värsta bara för att inte bli lika ledsen, funkar ju aldrig givetvis men sån är jag. Fast det ska jag jobba på from nu för annars kommer jag gå under eller så kommer han tröttna på det.

Idag har jag iaf varit duktig  och strykt 1 par gardiner, 2 skjortor, tvättat, hängt upp tvätt, vikt tvätt, plockat in tvätt i skåpen, skottat snö och packat upp grejer :-) Inte alla dagar som man jobbar så bra hihi. Men jag är oftast sån om jag börjar med något så har jag svårt att sluta och då flyter det bara på tills jag tröttnar, får ont någonstans eller det helt enkelt inte finns mer att göra. Ska ta reda på tvätten jag tog ner från linan med, andra korgen, sy ihop ett hål i en tröja och sen ska jag stryka ett par gardiner till bara vi köpt sånt strykband så det blir bättre längd på dem... Börjar få ganska tomt i min lägenhet nu men det är bara bra för det är ju inte så lång tid kvar tills vi flyttar. Skönt om man bara har möblerna kvar och kanske någon enstaka kartong då går det ganska fort att komma ut och förhoppningsvis kan man städa med samma dag så man slipper dit på söndagen igen. Vissa grejer kan man försöka hinna med veckan innan så som fönster, ovanpå köksskåp osv.

Nej dags att vila en stund nu tror jag har ont i ryggen :-( men det går nog snart över bara man får vila lite. Hoppas jag iaf...


Lite småjobbigt...

Igår blev vi lite osams för en urlöjlig sak. Bara det att jag ALLTID reagerar stark när folk ljuger, det har jag alltid gjort men efter allt med Andreas nu så reagerar jag ännu mer. Egentligen var det bara ett missförstånd då han trodde att jag förstod att det inte var så. Handlade om snus, jag vet att det kan vara svårt att sluta när man är beroende av något men jag VET att han kan om han bara vill. Han slutade röka bara sådär så då kan han det med snuset med. Men han säger att han ska göra det och det har han bestämt själv (annars funkar det inte) så jag får väl ha lite tålamod. Dumt bara att det blev som det blev igår, vi har inte hunnit prata om det heller så det känns jobbigt att han inte är med mig utan sitt ex. De är på sjukhuset och väntar på att deras minsta ska vakna upp efter en operation. Jag vet att jag inte behöver oroa mig för han skulle inte vilja ta i henne med radiostyrd tång ens (hans egna ord) men det känns inte bra då det blev som det blev igår. Jag kan vara jävligt envis med och lögner får mig direkt att fälla ut taggarna. Men får jag lite tid på mig att tänka utan att få höra att jag är dum, fjantig eller annat så ordnar det för det mesta upp sig, om det inte är något riktigt allvarligt. Men jag är ganska förlåtande men jag måste få tid. Kan inte bara släppa saker och jag tänker alltid för mycket. Det är en sak som jag ska börja jobba på när det kommer till mig själv det viktigaste är dock självkänslan jag måste åtminstone kunna acceptera mig själv. Behöver inte älska mig själv.

Go han är Lukas då :-) det första han frågar när Jörgen kommer till sjukhuset är:
- Är Linda hemma? (Inte hej eller nått hihi) kul att veta att de tycker om mig lika mycket som jag tycker om dem. Ser dem redan som min familj allihop :-) Vill verkligen inte vara utan någon av dem. Det är 2 underbara ungar jag får som bonusbarn iaf. De är som Linnea charmiga till tusen men kan också vara väldigt envisa när de sätter den sidan till. Men tur att jag med är det hihi det blir till att bestämma regler för olika saker o sen hålla oss vid dem. Godis bara på lördagar, dricka till maten endast på helger osv osv. Huvudsaken man är överens och kör samma regler för barn är inte dumma de försöker med det mesta. Lukas kom till mig en morgon då han hade spillt ut juicen (för hundrade gången hihi) riktigt smart gjort för han tänkte att pappa blir nog arg men inte Linda. Tyvärr för honom han Jörgen före dit ändå, men han blev inte arg utan bara lite trött på det eftersom det händer allt för ofta. Men någon gång ska han ju lära sig elelr hur? Hihi ju förr desto bättre.

ÄLSKAR DIG JÖRGEN, DU ÄR MANNEN I MINA DRÖMMAR. NÅGON JAG ALDRIG TRODDE JAG SKULLE TRÄFFA. DET KÄNNS SOM JAG SKRIVIT ETT PAPPER MED ALLA EGENSKAPER JAG VILL ATT DRÖMMANNEN SKA HA OCH NÅGON BYGGT DIG EFTER MIN ÖNSKAN... VILL ALDRIG LEVA UTAN DIG.

Edane

Igår efter dansen (några timmar efter) åkte vi hem. När vi kom hem tog vi en rostad macka och sen gick vi och lade oss för klockan var nog 1 då och älsklingen skulle ju upp kl 6 för att göra sig klar för jobbet. Idag har jag dammsugit, plockat upp grejer och kollat in elskling.se kommer spara hur mycket pengar som helst på att byta elbolag :-O så det ska vi göra sen när min älskling kommer hem från jobbet. Förstår inte att han inte tittat där innan men killar tänker inte så mycket på sånt utan de kör bara det gamla vanliga hihi.

Idag ringde chefen för boendet som jag var på intervju hos den 16e. Hon hade pratat med ina referenser och fick bara bra omdömen, som hon hade räknat med sa hon och jag sa ja jag trodde ite heller något annat. Så nu har jag fått sommarjobb i Edane i alla fall :-) underbart nu är det bara dagisplats vi väntar på sen har allt löst sig till det bästa. Sen kommer det förmodlingen bli att man får jobba extra efter sommaren med så då har jag fått in en fot i Arvika kommun och det är oftast så det börjar. Blir det inget mer har man iaf en till merit och en ny referens :-)

Nej nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig iordning för vi ska in till Arvika en sväng när han kommer hem från jobbet. Ska sminka mig lite med ifall man stöter på någon som han känner hihi. Måste ju se respektabel ut då ;-)

ÄLSKAR DIG MIN UNDERBARA SÖTNOS!!! DU ÄR MANNEN I MITT LIV UTAN DIN KÄRLEK VILL JAG INTE LEVA.
SAKNAR DIG LILLA GUMMAN... Linnea är hos Andreas tom söndag. Blir tomt utan henne men så är det ju när man inte bor ihop och det är samma för honom så. Sen är det lite skönt med ibland, särskilt sovmorgonen hihi. Man måste tänka positivt :-) försöka iaf hihi.

Rörigt blir det när man ska flytta...

Igår packade jag och gjorde i ordning lite saker här i Krhmn när Linnea var på dagis, var tänkt att jag skulle duscha o sen klippa mig innan hon lsutade men jag hann bara med att duscha sen var det dags att gå o hämta Linnea. Jag ringde Frida på vägen hem för att fråga om hon ville med ut och gå en promenad. Det ville hon men hon erbjöd sig passa Linnea då jag klippte mig för vi pratade om att klippa oss för hon skulle med göra det någon dag. Gick föri frisören och det var lite folk så vi skulle gå in men jag var tvungen att ta ut pengar först och där träffade jag på Cizzi, Fredrik och Filip så vi stod och pratade ett tag. Kristina kom förbi vid frisören när jag o Linnea var ute och gick/sprang i korridoren då hon började tröttna och pratade om parken och att de skulle gå dit en dag. Då skulle hon ha overallen på sig och gå direkt, inte idag sa jag en annan dag. Då tittade hon på Kristinea och sa
- Linnea måste gå till parken idag... hihi hon såg superallvarlig ut så Kristina frågade om hon fick ta med henne dit och ja det var ju bara skönt att slippa försöka underhålla henne vid en tråkig frisörsalong hihi. arnvakten blev sällskapsdam istället så jag bjöd henne på fika efter och sen skulle vi skiljas åt. Då träffade vi Morgan utanför Önska så pratade några ord med honom men sen gick jag och Frida in på Black spot, hittade lite fint till Jörgen och sen gick jag iväg för jag skulle hämta Linnea vid Kristina, då dyker Morgan upp med bilen så jag åkte med honom och sen följde han med in en sväng. Älsklingen kom sen och vi blev kvar en stund och sen så åkte vi hemåt. Måste prata med honom om hur han tyckte det var att träffa Morgan sådär oplanerat. Tror han tyckte det var lite obekvämt men att det gick bra :-S men jag var inte på mitt bästa humör igår efter vi kom hem. Var trött, hade hört tråkiga saker och sen betalade jag räkningar (det är alltid deprimerande) så kvällen blev inte så lyckad direkt. Jag hade alla taggar utåttror jag och min stackars älskling funderade på om han hade gjort något fel men nej det hade han ju inte. Jag måste jobba på det där med att öppna mig när jag har sånna där dagar så han slipper må dåligt och oroa sig i onödan.

Sitter här och slöar innan jag ska hämta Linnea från dagis. Så skönt att bara ta det lugnt och inte göra någonting vettigt hihi. Jo jag tvättar ju det är iaf en sak som jag var tvungen att göra. Ska packa lite mer så vi kan ta med oss det ikväll när vi åker "hem", ska sätta igång diskmaskinen och en till maskin med tvätt innan jag går iväg. Linnea har precis ätit lite pizza jag tror jag ska ta lite pizzasallad för det är rätt gott :-)

Ikväll blir det dans igen, älskar det verkligen och jag MÅSTE fortsätta dansa i Arvika när vi flyttat. Blir väl till hösten när det startar något nytt. Får pendla lite innan dansen har slutat här, har för mig Lotta pratade om april så blir inte så många gånger. Blir iaf färre än om jag bott kvar här och älsklingen skulle åkt hit varje dag eller iaf 3-4 dagar varannan vecka. Hihi det började med att jag skulle blogga men inte visste vad jag skulle skriva nu får jag nog försöka avsluta innan det blir ännu längre hihi...

PUSS PÅ ER MINA ÄLSKLINGAR JÖRGEN OCH LINNEA...

Nu äntligen närmar det sig

Igår ringde det en tjej från Göteborg till min mobil, jag trodde först det var någon säljare så tänkte först inte svara men bestämde mig ändå för att göra det. Hon var tjejen som hade tittat på min lägenhet igår kl 10 (jag var inte hemma) och hon hade lite frågor angående förråd och om jag kunde flytta ut tidigare vilket jag sa att jag kunde. De hade tittat på en annan lägenhet med och de valde mellan min och den andra. Jag bad henne meddela mig när de hade bestämt sig så jag vet om jag ska vara kvar tiden ut eller lämna en månad tidigare. Det tog kanske en timme sen ringde hon och sa att de hade bestämt sig för att ta min lägenhet och så bestämde vi att de skulle flytta in 28e mars. Då är jag i Sthlm och hälsar på Frida men mamma eller Jörgen får lämna nycklarna. När vi hade lagt på gick jag och kramade min älskling och sa de har bestämt sig för min lägenhet.. Vi stod nog bara där och höll om varann ett tag tror jag hihi, jag tyckte det kändes så overkligt att det faktiskt hände någonting nu och det blev genast roligare att plocka upp mina grejer här. Jag höll på hela kvällen och plockade upp filmer, älsklingen somnade i soffan han och såg så söt ut så jag ville inte väcka honom ;-)

Flyttar ut lördagen den 21e det är min helg men Andreas kunde ta henne så hon blir kvar hos honom 9 dagar. Kommer sakna min älskling men kan ju alltid hälsa på om det skulle vara så. Kanske tom ska på dansen på tisdagen så man kan se henne en sväng då. Jörgen måste med fixa barnvakt till sina med så vi kan flytta. Åh vad jag längtar :-) nu är det verkligen nära :-) Bara en månad kvar, exakt idag hihi.

ÄLSKLINGEN MIN NU FÅR JAG SNART DELA MITT LIV MED DIG, PÅ RIKTIGT. GLÄDJE OCH SORG I ALL EVIGHET... DU ÄR DEN ENDA FÖR MIG OCH JAG VILL HA DIG FÖR ALLTID. OM JAG BARA KUNDE FÖRKLARA HUR GLAD JAG ÄR NU, HUR GLAD DU GÖR MIG... ÖNSKAR DET FANNS ORD SOM KUNDE BESKRIVAHUR MYCKET DU BETYDER FÖR MIG...

So go så det är inte klokt :-)

Hans romantiska sida förbluffar mig och jag älskar den verkligen, vet att det finns killar som är romantiska även fast jag inte haft turen innan att träffa på någon som är så här romantisk... Ska inte kalla alla mina ex oromantiska för det har de inte varit men det är de små sakerna som Jörgen inser är de viktigaste,  kramarna, närheten o de vackra orden han säger flera gånger om dagen. Jag har alltid sett mig själv som romantisk men jag kan inte mäta mig med honom, försöker visa att jag älskar honom och han säger att jag lyckas med det och det är väl egentligen det viktigaste... Men jag vill kunna visa det lika bra som han kan.

Romantiker, en av hans finaste egenskaper, men nu har han nog överträffat sig själv :-) Kolla in dagens dikt idag 19/2 :-)

http://www.kramamig.nu/karlek/karleksdikter/index.asp?page=karleksdikter090217-090220

ÄLSKAR DIG JÖRGEN, DU ÄR UNDERBAR OCH JAG VILL ALDRIG FÖRLORA DIG. ETT LIV UTAN DIG VILL JAG INTE HA. LINNEA, LUKAS, JOAKIM OCH DU BETYDER ALLT FÖR MIG...

Borde sova

Vet att jag borde sova nu men kan inte sova. Bättre att hålla igång så slipper jag känna vad ensamt det var i sängen idag  :-( usch jag vill ha min Jörgen hos mig nu ju *snyft* men men jag klarar mig tills imorgon för jag måste... Nej ska nog rensa ur klädkammaren, lite iaf så jag kan ställa in kartonger o påsar där inför imorgon då det kommer folk och ska titta på lägenheten. Skönt om någon av dem tar den så jag slipper ha fler personer springandes här i den här röran. Hinner inte städa den här gången, det får bli nästa gång jag är i stan. Början av nästa vecka... Måndag när Linnea är på dagis kan vara passande.

Nej kanske skulle sova ändå, nu har jag bloggat och grejat samtidigt ett bra tag så behöver nog sleepa lite med så jag inte är allt för trött imorgon. Måste ringa sjukhuset med för jag tror jag kan ha UVI igen, trött på det men lika bra att kolla upp det ordentligt så det inte vandrar upp till njurarna. Passa på när jag är här så jag slipper åka in till Arvika.

Älskar, älskar, älskar dig...

Kristinehamn...

Är i stan till imorgon kväll, var på dansen igår så min älskling skjutsade hem oss sen skulle han åka hem igen men han överraskade mig med att skicka ett mess där det stod: "saknar dig... tror du att det är så lätt att lämna det som betyder mest i mitt liv?..... titta dig omkring älskling...." när Lotta och jag klev utanför dörrarna vid dansen efter vi dansat klart. Först såg jag honom inte för han stod en bit bort med bilen men det gjorde vi med :-) Helt överlycklig men förvånad gick jag dit sen åkte vi hem där Linnea och mamma väntade. Blev verkligen jätteglad :-) då vi inte kommer ses fören imorgon kväll igen :-(

Idag har vi bara slappat egentligen, väntat på att få vatten igen så man kan duscha så det blir det nog snart för de lär väl gå hem vid 4 så det inte stängs av igen. Vill inte gärna stå där med schampo i håret och inget vatten hihi. Har packat lite och grejat med tradera auktioner. Usch det är så omständigt det där känns det som, inte tjänar man mkt heller då det är både osåltavgifter och provision mm.
Ikväll blir det kören, Kristina kommer hit och är barnvakt för Andreas kunde inte. Han var förkyld och hade huvudvärk, som igår så det var därför mamma hade henne igår. Känner egentligen inte för det men var så länge sen jag var där och det är alltid roligt när man är där, efteråt är man alltid glad för det är ett trevligt gäng :-) Kommer sakna dansen och kören här men dansa kommer jag fortsätta med i Arvika, älsklingen har redan kollat upp att det finns linedance där... min sötnos tänker på mig han :-)

Nej kanske dags att hoppa in i duschen nu då hon är efter 4 och de slutat greja, antar jag iaf...

ÄLSKAR DIG JÖRGEN MER ÄN ORD KAN BESKRIVA... SAKNAR DIG JÄTTEMYCKET :-( 
MEN OM 24H SÅ ÄR DU OCH HÄMTAR BARNEN SEN ÅKER NI HIT OCH JAG FÅR SE OCH KÄNNA DIN NÄRHET IGEN. 

Alla hjärtans dag

Vi sov ut och låg kvar och slöade ett tag innan vi gick upp och åt kombinerad frukost/lunch :-) rester som var kvar sen i torsdags när min älskling fyllde 33år. Sen ringde M så ska jobba 8-16 imorgon så vi måste åka till kristinehamn sen, det var inte planerat men vi får ta våran myskväll där istället helt enkelt. Bra att få några extra kronor i plånboken... Det går ju alltid åt. Har inte handlat klart till min älskling än då jag inte hade så mycket pengar, i födelsedagspresent fick han ett halsband i silver och idag fick han ett par kalsonger :-O och en nyckelring. Så fick jag ett guldhalsband med ett hjärta. Herregud vilken ångest, men jag vet att han inte bryr sig om hur mycket det kostade det är bara jag som gör det. Men jag vill ju kunna ge honom allt i världen. Inte bara materiella saker utan allt annat med så jag försöker med det jag kan erbjuda, kärlek och ömhet, vänskap, trohet, ärlighet och hela min själ. Men kunde inte hjälpa att jag fick dåligt samvete för att jag inte kunde köpa det jag hade velat till honom. Men förhoppningsvis kan jag det till veckan iaf något mer :-)

Finns det någon underbarare person än min Jörgen? Nej inte en chans. Det här skrev han till mig idag bla. Jag förstår inte att han kan komma på allt som han skriver och säger, önskar jag kunde komma på någonting 1/4 av allt fint han skriver till mig. Han skriver ju sånt som jag med känner men jag kan inte uttrycka mig så som han kan :-( Hoppas han ändå vet hur jag känner, fast iof kan jag ju knappt förklara det för mig själv. Har ALDRIG känt såhär förut, inte med någon.

Öppnar mina ögon och låter dem titta runt i rummet och funderar på var jag är......plötsligt hör jag andetag i rummet och inser att drömmen var sann.....jag vänder mig om och ser min älskade ligga brevid.....jag kryper tätt intill och kysser din hals och viskar gomorron älskling i ditt öra och känner att kärleken rusar genom våra nakna kroppar som ligger tätt intill varandra...

Jag vaknar mitt i natten, känner värmen ifrån dig. Värmen fyller mig med trygghet, tryggheten hos dig. Tryggheten ger mig glädje, glädjen att vara din. Att vara din är underbart, jag älskar dig !


Min älskling

Du gör mig så lycklig, kan inte förstå att jag haft sån tur att träffa dig. Och att du känner likadant för mig, eller mer som du uttrycker dig hela tiden fast det inte är sant  ;-) är helt obegripligt för mig!!! Vill inget hellre än att leva resten av mitt liv med dig och snart blir vi sambos med. Skulle kunna flytta NU för jag VET vad jag vill och orkar inte bry mig om de som misstror mig. Vill bara vara lycklig nu och älska dig och tillåta mig att bli älskad av dig för du får mig verkligen att känna mig älskad. Mer än jag någonsin gjort i hela mitt liv, och kan inte tänka mig ett liv utan dig. Vill bara finna något ord som beskriver hur jag känner, älskar känns så futtigt...

Saknar dig min lilla älskling men snart kommer du hem igen, på söndag :-) 



Herregud

Fattar noll verkligen... Men tror nog det är bättre såhär för tillfället, blir vi vänner senare i livet det visar sig då. Vill bara vara vän med de jag kan lita på och som litar på mig. Vet inte om jag kan lita på henne då blod är tjockare än vatten trots allt och sen finns det  för många frågetecken. Som historien med Malin och det hon har sagt, Vilda osv. Jag förstår inte vem som vill att jag ska tro att det är hon som gjort det om hon inte gjort det. Har ingen lust att hamna ikläm mer så. Har aldrig velat någon i släkten J något illa och det tror jag (hoppas) de vet med innerst inne.

ÄLSKAR DIG JÖRGEN, MER ÄN DU NÅGONSIN KAN FÖRSTÅ.. PUSS OCH KRAM PÅ DIN FÖDELSEDAG :-)

Nu är det helg...

Torsdag: Alla var lite halvslitna så vi gjorde inte mycket alls. Hela högen sov middag sent så Jörgen och jag trode det skulle bli svårt att få barnen i säng till kvällen men det var inte så farligt. De somnade sent men det är int så konstigt. Hade räknat med mycket bråk men det gick mycket bättre än vi förväntat oss. Vi gjorde klämda mackor efter barnen somnat och tittade på film. Sen låg vi och pratade halva natten...igen. Har aldrig kunnat prata såhär med någon kille förut och det känns underbart. Fast han läser mig som en öppen bok och ibland när man inte känner för att ta den diskussionen just för tillfället kanske det kan vara synd men annars är det bara positivt. Jag har alltid tyckt att jag visat tydligt vad jag känner fast jag inte sagt någonting men det är ingen av de tidigare killarna som lyckats läsa mig. Ibland javisst men inte som han gör. Men är nog för vi är så lika känns som jag kan läsa honom rätt bra med. Fast han är inte riktigt så genomskinlig som jag är dock hihi. Linnea har ingen feber längre iaf det är skönt. Alla är lite små hostiga men är ju den årstiden med så bara att acceptera och försöka göra det bästa av situationen.

Fredag: Idag har det snöat hela dagen. Vill ha vår nu inte mer snö men men man kan ju alltid hoppas det får ligga kvar litegrann så barnen kan leka. Man kanske kan åka pulka i Kristinehamn i helgen isf. Imorgon ska vi allihop till mamma och äta mat. Och titta på lilla Dolly (Carolines valp) som har blivit så söt och go och springer omkring på golvet som en liten bedårande sak :-) Sen ska Bella med hem igen. Stackaren hon har inte fått vara med oss så mycket på sista tiden och nästa vecka ska hon vara hos Cizzi men sen ska hon få följa med så hon med blir van med katterna hon ska bo med... om det går. På torsdag fyller älsklingen 33år så jag har grejat flera dagar med att ordna hans födelsedagspresent. Trodde nästan det var kört ett tag men det löste sig förut... Så det blir nog bra hoppas jag. Till veckan måste jag ordna alla hjärtans dag present med för det är ju det på lördag också. Våran första tillsammans och så har vi barnledigt med, det är passande. Blir väl att vi går ut o äter något gott och sen hem till honom och myser  annars lagar vi något gott hemma vi får väl se vad det blir :-) Han kanske har några planer som jag inte vet om än. Eller andra tankar och ideer... Mysigt blir det alltid oavsett vad vi gör.

Du är mannen i mitt liv och jag vill aldrig förlora dig.....

So far so good...Eller??

Måndag: Jag lämnade Linnea på dagis och sen gick jag till Frida och Thomas för att hjälpa dem att flytta men de hade inte fått nyckeln än så det slutade med att jag hamnade på msn med Jörgen och hjälpte till pyttelite med att packa o städa ur några skåp :-S Linnea kom hem och hostade i söndags, hon hade hostat sen i fredags sa han. Bestämde mig för att låta henne vara hemma tisdag och torsdag då hon inte orkar med det tempot som är på dagis utan att få hostattacker. Vi skulle till Edane på torsdag egentligen men åkte med 16.31 tåget då han har sina barn här den här veckan och det är bra att de får umgås så mycket som möjligt med varandra innan flytten. Sen saknade jag min älskling otroligt mycket fast han åkte på måndag morgon :-)

Tisdag: Jag försökte få tag i chefen för ett boende som jag hoppas få sommarjobb på. Men utan resultat. Linnea hade lite svag feber runt 38. Inte så aktiv så blev mest att vi låg och mös framför en film. Jag passade på att tvätta och dammsuga lite med medan Jörgen var på jobbet. Vi gjorde inte så mycket egentligen då Joakim med är hostig, var det innan vi kom så inte Linnea som smittat honom. Usch ja det är ju sånna tider...

Onsdag: Låg så skönt och sov när Jörgen helt plötsligt kryper ner bredvid mig i sängen igen, trodde jag drömde först då jag vet att de åkte innan och inte hörde när de kom tillbaka. De hade ringt från dagis en stund efter han lämnat dem, Joakim hade spytt så de trodde att det var magsjukan så han är inte "välkommen" tillbaka mer den här veckan. Jörgen tror det var för han hostade som han fick spy. Han är pigg för övrigt men blir hemma iaf för febern kanske kommer sen. Idag har jag ordnat en arbetsintervju inför sommarjobb och det ser väldigt ljust ut. Tror inte det blir några problem med det, fördelen är att det är 5minuters promenad härifrån så det blir smidigt och då slipper vi krångla med bilen osv. Bara hålla tummen nu ;-)
Snart fyller min älskling och så är det alla hjärtans dag men pengarna har inte kommit än så kan inte köpa någonting
:-( hoppas de kommer snart för jag vet vad jag vill köpa men måste beställa med och det är ju bara en vecka kvar tills han fyller :-S De skulle ha kommit 27e så väntar varje dag nu. Irriterande för nu kan jag inte betala lite mat eller någonting, känner mig som värsta snyltaren *snyft* men förhoppningsvis får jag bjuda igen någon annan gång. Sen ska vi ju ha gemensam ekonomi när vi flyttar ihop så då blir det ändå inget mitt och ditt.. Blir bra om jag åtminstone får jobba sommaren och förhoppningsvis något extra efter det, sen kanske man har tur att hitta något annat senare. Får ta en dag i taget hittills har allt funkat perfekt. Helt sjukt bra, barnen beter sig som syskon och det känns som vi alla har varit en familj i flera år och allt ter sig naturligt mellan barnen och mellan barnen och oss. Blir både nyttigt och roligt för Linnea att få syskon. Både här och hos Andreas. För vad är bättre än en kärnfamilj? Jo 2 kärnfamiljer :-)


RSS 2.0