Nej såhär kan jag inte ha det...

Usch vad jag är less på allt nu alltså :-( Nathalie (min granne) frågade om jag ville flytta härifrån med henne, väldigt sugen på det alltså. Kommer jag inte in på Hsdok (hälso och sjukvårds dokumentation) som jag sökt så ska jag ta en riktig funderare på det. Tror jag behöver en förändring i mitt liv. Är olyckligt kär i en som är kär i en annan och är trött på skolan. Känns inte som det finns någonting mer att hämta här. Frågan är ju bara vart man ska ta vägen med, vill ju helst ha jobb där osv. Bra om det inte är för långt heller så man kan lämna Linnea till hennes pappa och hälsa på hemma.

Min älskling..

... kan inte fatta att min lilla tjej är 2 år redan, det är inte klokt vad tiden går fort. Hon fyllde 22 oktober.

På lördag ska jag ha Halloween fest så måste planera en del fram till dess. Måste handla saker och ordna med musik och dekorationer. Ska bli roligt men svårt att planera när man inte vet exakt hur många som kommer då jag ska ha mat och sånt.

Jobbig natt

När jag skulle lägga mig vid 1 tiden ungefär så lade jag mig på magen, så som jag alltid sover, kändes det som en stor knöl i magen vid naveln typ.  Gjorde skitont så jag vände mig snabbt som attan och började känna efter, då känner jag först att det är svullet men när jag känner närmare är det väldigt hårt runt såret som sitter lite till vänster om naveln. Tar bort plåstret för att kolla. Nyfiken som man är =) Såret ser fint ut men det är lite var på plåstret så jag blir nervös att det är en infektion. jag ringde läkaren när jag vaknade och fick en tid kl 16.30. Hade tydligen fått blodansamling (tror jag det var) är mer svullen nu och det gör verkligen ont så hur jag ska kunna sova inatt det undrar jag då jag troligtvis inte kommer kunna sova på magen :-(

That´s it

Jaha så nu var jag singel igen då :-O jaja men det känns rätt bra faktiskt, var ju inte så kär i honom egentligen. Han förtjänar att hitta någon som verkligen tycker om honom. Och jag borde vara med någon som jag verkligen tycker mycket om. Och inte bara för att det känns bekvämt och han är duktig med Linnea, hjälpsam, omtänksam och generös. Men nu ska jag vara singel ett bra tag känns det som :-D Måste hitta mig själv, blir ju en stor omställning nu när jag måste kämpa med maten och att vågen går neråt. Jag har nu gått ner 5.2kg sen jag blev utskriven i fredags. 5 dagar och -5.2 kg det känns väldigt bra. Nu ska jag sova, natti natt.

Då var det över!

Operationen gick jättebra, över förväntan. När jag opererade bort blindtarmen för ca 7 år sen hade jag mycket mycket onare än nu så det har gått framåt i utvecklingen, då hade jag 3 hål nu har jag sex. Laparoskopi blev det som jag hoppades och är väl mycket tack vare det som man mår så bra som man faktsikt gör. Jag i alla fall, det är väl olika det där med såklart. jag har legat med Lollo från Karlstad och det har varit trevligt. Alltid trevligare när man har någon att prata med dock har jag haft min dator och Grey´s anatomy som hjälpt mig genom de här 2 dagarna. Det är jag tacksam för. Imorgon får jag åka hem också :-D Skriver mer när jag kommit hem.

Nu snart gäller det!

Nu ligger jag här i sjukhussängen, nyduschad med desinfektionsmeddel för andra gången (idag behövde jag inte duscha håret som tur var) och ska opereras ca 7.45. Vi är tre stycken som ligger i ett tv rum, och jag blev först :-D Nu är det bara att vänta på att de ska köra iväg mig. Nervös? Inte så mycket som jag trodde, men jo lite nervös är jag allt. Väntans tider.. Skriver när jag orkar om hur det har gått. 

Kram på er alla. 

En söt bild...


Kul att just du hittat hit =)

Som ni kanske redan läst heter jag Linda och har en dotter som snart blir 2 år, Linnea. Hon är det finaste jag har, som ni säkert förstår ;-) Har 2 Cavalierer, Arabella (Bella) och Cassieopeia (Cassie) och sen har vi 2 söta gerbiler, Putte och Diesel. Just nu pluggar jag, läser upp lite betyg samt läser 30p på universitetet. På min fritid umgås jag med min dotter, min  pojkvän Morgan, familj och vänner. Jag dansa linedance och sjunger i kör, några saker som jag längta till varje vecka då det är det enda jag har som är bara mitt. Om ni förstår vad jag menar ;-)

Igår hade jag matteprov så nu är det bara att vänta på domen :-) Tror att jag klarade det men vet inte säkert än. Och i helgen måste jag skriva klart en uppsats som jag måste lämna in på måndag innan jag åker till Torsby. Ska läggas in inför en operation jag ska göra på tisdag (7e). Än så länge känner jag mig lugn men får väl se om nervositeten dyker upp här under helgen.

Enough for now, see you all...


Välkommen till min nya blogg!

Här kommer jag skriva om saker som jag tänker på, som händer i mitt liv.

Välkommen åter!

RSS 2.0