Lite strul med vikten

Kevin har gått upp dåligt i vikt så vi har fått börja ge honom tillägg efter amningarna på dagen, natten (eller tidig morgon) ammar jag bara. Han börjar ju att dissa brösten så förr eller senare kommer han ju tyvärr att sluta då mjölken sinar men det viktigaste är ju att han går upp i vikt. Igår hade vi gjort det i 8 dagar och han hade gått upp 560g :-O Jättbra gjort av våran lilla kille så nu kommer det förhoppningsvis att vända och han går upp som han ska. Han gjorde ett ordentligt hopp på sin kurva iaf så det ser förhoppningsfullt ut :-) Igår var vi på massage igen nästa vecka är sista gången. Tyvärr :-(

Den 18e ska vi på ultraljud så då hoppas jag att hålet har blivit mindre eller helst helt borta...

Hmm vad har annars hänt här hemma... Jo på lördagen kom Jörgens mamma på oväntat besök och i söndags var vi hos Jörgens kusin Pernilla och hennes familj och åkte bob/pulka sen grillade vi korv ute på deras gård. Det var väldigt mysigt :-) Solen sken så fint och det var verkligen en toppendag. Jisses vad trött man blev efteråt då, det känns att man inte är så ung längre hihi. I måndags var vi till Charlottenberg och shoppade lite, hittade leggings till Linnea och mig, jeans till Joakim och en baddräkt till Linnea samt lite andra saker.

På torsdag åker Linnea till Andreas och vi ska passa på att fixa skruvar till hyllan som Sandra ska köpa. Den har ju bara stått i min brors förråd så kan vara bra att bli av med den och samtidigt få några kronor som vi kan ha till bröllopet. Bröllopsresa lär det inte bli någon iaf för det finns det inte pengar till nu och sen har vi ju Kevin. Får spara och åka senare helt enkelt :-) En hotellnatt eller något kanske man kan ta för att fira. Fredag fyller Jörgen år så jag har ordnat presenter men måste fixa något mer till alla hjärtans dag för det är ju det med :-) Februari är en dyr månad.





Frisören

Idag var jag och klippte mig här i Edane hos Helena. Blev jättenöjd hon var duktig och trevlig. Var riktigt skönt med tvätt också, var inte igår hihi. Senast var förra året när jag och Frida var hos frissan i Sthlm. Jag passade även på att boka tid för håret och kanske även makeup innan bröllopet :-) Skönt att veta att man är fin i håret och så behöver inte Frida (sthlm) hjälpa mig så då kan hon ta det lugnare hemma hos sin mamma då de är hemma och hälsar på över påsken.

Efteråt var jag till BVC med Kevin och träffade läkaren. Han såg normal ut, hihi och blåsljudet var nästan obefintlig sa han så förhoppningsvis är hålet mindre iaf nu när vi ska på ultraljud den 18e men helst av allt får det vara borta helt :-) Han går inte upp tillräckligt i vikt så vi ska börja ge ersättning efter varje amning. Dock inte nattetid, som tur är. Så ska bli spännande eller ja kanske inte spännande men man undrar ju förstås hur det ligger till.

Förra veckan började Kevin och jag på babymassage och föräldragrupp det var jättemysigt. På torsdag ska vi dit igen.

RSS 2.0