Bokat och klart

Nu är kyrkan bokad, det blev 3 april. Påskafton alltså :-) Idag måste vi beställa inbjudningskorten så de kommer iväg. Faddrar till Kevin blir Frida Kron och Frida Lindström mina bästa kompisar. Kläder är fixade, lite dekorationer till borden likaså. Nu blir det att spara pengar fram till dess för mat, lokalhyra osv.
Vi måste ju även sätta in trappan när det blir lite bättre väder och det kostar en del med.

LINDA L, om du läser vore jag väldigt tacksam och glad om du hade lust att betala tillbaka mina 600 som du lånat. Räcker med någon hundring i månaden. Har du tappat bort mitt kontonummer efter förra gången du skulle ha fört över men inte gjorde det så hör av dig så får du det igen. Vore väldigt snällt...

I fredags var jag, Kevin, Linnea och Lukas till Lekstunden i Karlstad. Först åt vi på McDonalds där vi mötte upp Nathalie och Isabeller som skulle med oss och leka. Vi blev där några timmar. Väldigt trevligt och barnen hade roligt. Joakim han fick tyvärr vara hemma för han hade spytt på torsdagen, dock var han frisk på fredagen.

Lördag var det tänkt vi skulle åka pulka med Pernilla (Jörgens kusin), Patrik och barnen men eftersom vi inte visste vad Jocke hade haft så ställde de in. Förståeligt nog för vinterkräksjukan vill ju ingen ha :-( Fast nu tror vi inte att det var det han hade. Kevin var också lite febrig på torsdagen men det hade släppt sen på kvällen som tur var. Jag kände mig med slö och konstig men det blev inte mer med det.

Söndag: Vi hälsade på Ann-Chatrine (Jörgens mamma) barnen var uppspelta som vanligt och lekte medan de tittade på film. Fikade och så fick de non stop :-) Sen var det bara att åka hem och slänga de i säng då klockan var 20. Kevin hade inte sovit så mycket så han sov faktiskt meda Jörgen och jag åt mat Tikka masala tortilla och tittade på senaste Wallander som vi lånat av Sandra. Kevin har annars en förmåga att vakna när vi ska äta mat, precis som Linnea gjorde när hon var liten. Vi firade 1år igår :-) Tänk vad mycket som hänt på det här året, vi har redan en son på snart 8 veckor, bor ihop och ska snart gifta oss. Kunde inte vara lyckligare än nu tror jag, skulle vara om man inte var så trött då hihi. Jörgen tycker lite synd om sig då Kevin tar mycket av min tid men han vet ju hur det är så tror inte det är så farligt. Men det är klart man har ju inte riktigt lika mycket tid för varann längre även om vi tar oss tid för att förhållandet inte ska brista.

Idag var jag och mina barn till BVC och vägde Kevin. Han väger nu 3780g. Innan vi vägde gick vi in till chefen på hemvården där jag jobbade i somras och så anmälde jag mig till 4veckors jobb i sommar. Då får Jörgen vara hemma med Kevin och så får vi minst 2veckor tillsammans då han har semester :-) Det är enda chansen han får vara pappaledig, om jag jobbar alltså. Kan vara bra för båda 2 att få knyta närmre kontakt med varann utan mig där. Sandra och jag brukar vara ute och gå och då är han ju själv men blir inte så länge som han nog skulle önska :-) Han är en superbra pappa iaf det är det ingen tvekan om.

Imorgon ska jag och Kevin på babymassage och föräldragrupp det ska bli intressant :-)


Omplacering

Finns det någon som är intresserad av att ta över våran hund Bella. En 5-årig Cavalier King Charles spaniel. 3000kr och med prövotid så du kan inte bo för långt bort. Viktigt att det känns bra för alla parter och att hon inte är hemma själv mer än 4-5h i sträck. Hon trivs inte längre hos oss sen vi kom hem med Kevin. Hon vill knappt äta mat längre och ligger mest för sig själv i köket eller någon annanstans :-( Vid intresse maila mig [email protected]


God fortsättning på det nya året...

Ja då var det 2010. Det är inte klokt vad åren går fort :-O  dagarna, veckorna och åren bara springer iväg. På torsdag blir Kevin 5 veckor gammal. Idag var Jörgen med honom till BVC för vägning och han hade gått upp 270g på en vecka :-) det var riktigt bra. 

Vi firade jul på annandagen i år. Pojkarna var hos sin mamma på julafton och Linnea var hos Andreas så det var bara Jörgen, kevin och jag hemma. Vi satte upp granen och myste med god mat och Grey´s anatomy. På annandagen kom mamma, mormor, Daniel och Caroline och så hade de med sig Linnea hem. Jörgens mamma kom också dit och hans pappa kom senare på kvällen då han var hundvakt till Peters (Jörgens bror) hundar. Barnen fick en massa fina julklappar. Jörgen och jag hade bestämt att inte ge varann några julklappar men jag köpte en rip curl tröja till honom ändå. Han gillar det märket, jättesnygg, men märket är alldeles för dyrt enligt mig... Av Jörgen fick jag min vigselring en superfin guldring med 7 diamanter :-) Vi ska gifta oss när vi döper Kevin 21 mars. Jörgen ringde till pastorsexpeditionen idag (5januari) för vi ville ha det datumet för det var då vi förlovade oss och flyttade ihop 2009. Ingen hade bokat ännu så i slutet av veckan skulle de ringa honom och bestämma mer. På mellandagsrean köpte jag kostym till Jörgen, jättesnygg för 1000 spänn. Min klänning fick jag hem idag så imorgon ska jag till mamma så hon får hjälpa mig att se om det går att sy in den lite grann annars måste jag väl skicka tillbaka den till företaget jag beställde ifrån. Den var väldigt fin iaf och jag tycker den sitter snyggt på förutom det lilla som behöver fixas.

Nyår spenderade vi hos Jörgens kusin Pernilla och hennes familj. Kevin, Jörgen och jag iaf för de andra barnen var borta. Vi åt 3 rätters. Förrätt: Kycklingcurry röra med bacon och sallad i tortillabröd. Huvudrätt: Lax och pressad potatis. Dessert: Kaffe och glasstårta som såg ut som en champagneflaska. Det var supergott alltihop :-) Vi spelade Vem vill bli miljonär och pratade och hade en väldigt trevlig kväll. Kom hem kvart i 3 så vi sov ganska länge dagen efter. Kevin som vanligt bredvid mig då han äter på natten med och vi båda somnar.

JÖRGEN, JAG ÄLSKAR DIG OERHÖRT MYCKET OCH JAG LÄNGTAR TILLS JAG FÅR BLI DIN FRU. VET ATT JAG INTE HAR LIKA MYCKET TID ELLER ORK ÖVER FÖR DIG MEN JAG ÄLSKAR DIG INTE MINDRE FÖR DET. DU ÄR MANNEN I MITT LIV OCH JAG KAN INTE TÄNKA MIG ETT LIV UTAN DIG.

HELT OTROLIGT ATT JAG HAFT SÅN TUR ATT KUNNA FÅ 2 UNDERBARA BARN OCH MIN DRÖMPRINS!!!

RSS 2.0