GOTT NYTT ÅR

Ska till jobbet om 15min. Blir nog en lugn kväll tror jag. Vi ska inte på fest som det var planerat från början utan ska stanna hemma hos henne ikväll.

Lagar/lagat mat

Håller på med maten nu, är snart klar. Blir spaghetti och pastasås med kyckling, lök, vitlök, champinjoner och paprika. Det var gott. Trist det är att bara sitta här och vänta på att få börja jobba. Fick komma till 18 istället idag, slutar 8 imorgon bitti. Skulle hellre varit hemma med familjen idag, men behöver ju pengarna så. Sen brukar det alltid bli bra bara man väl kommer dit. Hon är ju väldigt trevlig och vi kommer ha mycket att prata om nu när jag inte varit där på så länge :-)

Därför älskar vi Killar!

Sättet de ser ut när de kliver ur duschen med en handduk slarvigt knuten runt höften,
De där djupa rösterna de får på morgonen,
Rufsigt hår när de precis är nyvakna,
Sättet de så sexigt tar av sig tröjor och skjortor,
Att de direkt förlorar ca 75% av sin hjärnkapacitet när vi smeker insidan av deras lår,
Att de hur lätt som helst kan få oss på bra humör bara genom att titta på oss med hundögon tills vi börjar le,
Den där otroligt sköna känslan när de kysser oss på halsen,
Sättet de sätter händerna mot våra höfter och går bakom oss när vi ska gå igenom ett rum fullt med folk,
Sättet på vilket våra händer känns så otroligt små inuti deras,
Det där gulliga, frustrerande ansiktsuttrycket de får när de försöker få av bh:n utan att lyckas,
Hur de erbjuder oss att låna deras jackor - trots att de bara har en T-shirt under och det är jättekallt,
Hur de ser ut som små barn när de sover, trots att de är hur tuffa som helst när de är vakna
Dom är helt enkelt underbara!

Igår var jag i Karlskoga...

Pappa var hos farmor så vi passade på att åka dit och hälsa på :-) Var ju väldigt länge sen sist. 1.5år??? Tiden går ju så fort så det är inte klokt. Vi fick lite julklappar Linnea och jag (tråkigt att inte jag hade råd att köpa några till dem bara)  fick pengar, ett jättefint halsband, sockor som farmor stickat, en fin plåtburk med hjärtan och en påse godis i. Linnea fick en skumgummi matta med Nalle Puh och hans vänner som man bygger ihop som hon kan leka på så det blir mjukare, ritblock och kritor :-)

De tyckte vi skull komma och hälsa på dem i Norge, eller Jeanette pappas sambo tyckte det och det vore ju väldigt roligt att komma iväg så vi kanske får sätta oss på tåget (man kunde få en biljett för 100kr och det är ju väldigt billigt).

Imorse var vi hos Stina i föräldragruppen, det var riktigt kul att träffa alla. Nästan alla i alla fall, det var en familj som fattades. Är ofta någon som inte kan tyvärr när man träffas men är så svårt att få ihop det när det passar alla tyvärr.

Party på juldagen


GOD JUL!!!

Önskar alla en god jul...


Dagen före jul

Attans vad fort tiden går, imorgon är det julafton :-O Har inga julkänslor alls just nu faktiskt :-( Jag som älskar julen annars. Men idag ska vi baka pepparkakor är det tänkt så hoppas det blir lite julstämning då åtminstone. Skulle behöva gå iväg och köpa limpa med så jag har till min macka när julskinkan är klar ikväll. Så det får bli lite julstädning, handling och bakning idag. Hmm undra om det är något mer jag måste göra. Jo slå in julklappar, det får bli mitt första arrangemang i alla fall de som inte är till Linnea då :-)


God morgon

Sovit som en stock inatt, var så skönt, hade gärna haft sällskap av dig dock men jag får försöka ha tålamod och hoppas att du inser att det är mig du vill vara med. Men verkar som kontakten med henne har ökat igen och jag kan inte annat än oroa mig för varför. Samtidigt har kontakten mellan oss också ökat och du har själv frågat om vi ska hitta på något :-) Så jag får åtminstone träffa dig själv i någon timme så länge som filmen håller på. Jag pratade inte om Malin alls fast hon skickade mess några gånger, hoppas du uppskattar det för det är VÄLDIGT svårt att inte fråga massa saker. Måste bita mig i tungan flera gånger. Lyckades dock igår, men han pratade om henne. Att vi hade samma smak när det gäller filmer och någonting om hennes dotter som jag inte kommer ihåg. Brukar försöka stänga av öronen när han pratar om henne för det gör för ont och jag vill inte höra om hans känslor för henne. Han brukar inte säga något rakt ut såklart men vissa saker han säger (sagt) gör att man förstår det ändå. Han säger inte lika mycket men jag pratar ju helst inte om henne och det vet han ju så han kanske försöker skydda mitt hjärta genom att inte dra upp för mycket sånt. Idag lovade han att skjutsa mig till Netto innan det stängde, fast det var mitt i Lotto som han tittar på. Han är så go alltså :-)

Linnea kommer hem ikväll efter 2.5vecka hos Andreas, längtar så vansinnigt efter henne :-) Och Andreas kommer sakna henne nu när hon ska hem till mig igen :-( Men jag skrev att han vet att han får komma när han vill och hälsa på henne. Förhoppningsvis kommer hon någon gång att bo hos oss båda men det är ju inte inom den närmsta framtiden som det ser ut nu :-(

Tack för en trevlig kväll...

Du vet vem du är. Det var trevligt att bara prata o skämta som vi brukade göra förr. Hoppas det blir fler tillfällen för sånt och så småningom kanske lite mer mys ;-) Kan ha riktigt mysiga kvällar alla 3 sen om du vill. Hoppas det, för jag vill det mer än någoting annat i världen.  


Lördag

Idag skulle jag till Frida och äta limpa med julskinka och senap på (som det måste vara) men Thomas skulle komma hem tidigare än planerat och hon hade lite att pyssla med innan det. Så vi får helt enkelt ta det en annan dag. Jag skulle vilja komma iväg till Netto och köpa en julskinka, lite glitter till granen, mjölk mm men har ingen bil ju och ingen som kan köra mig idag. Mamma jobbar till 18 imorgon så hon är inte hemma :-( får klara mig utan skinka i år helt enkelt. Saker till granen hinner jag fixa en annan dag så Linnea (som kommer hem imorgon, äntligen) och jag kan pynta den någon dag. Kanske ska kolla med Nathalie om hon och Bellis vill baka pepparkakor på måndag eller tisdag också. Vore mysigt :-)

Saknar Linnea sååå mycket...


Kanske, kanske inte

Kanske kommer jag bli mer morgonpigg än förut? Har vaknat tidigt nu hela veckan, fast jag inte alls är den typen. Så nu sitter jag här i soffan och ska snart hoppa in i duschen och sen ska Frida och jag gå iväg och klippa oss. Sen kommer min lilla älskling och hälsar på mig :-)

God morgon

Idag vaknade jag halv 7 och kunde inte somna om. Lite irriterande då det inte var någon annan än jag vaken typ. Inte ens hantverkarna som hållit på flera dagar i grannarnas badrum, som ligger vägg i vägg med mitt så man har ju inte haft det så lugnt och tyst precis. Hoppas de blir klara snart faktiskt börjar bli lite less på det. Blir ju irriterande när man är sjuk och måste vara hemma och lyssna på det i princip hela dagarna. Men men snart är det över.

Andreas skjutsade mig till maxi så jag fick handla förut, tack för det sötnosen, var riktigt skönt att komma ut lite o få köpa lite mat som jag förhoppningsvis snart kan äta hihi. Fast nu är jag pank så den biten är mindre rolig men men sånt e livet. 
 

Kul :-)

Har fått betyg på 2 av mina 3 ämnen. Svenska och vuxlär. VG i båda :-) Verkligen jättekul. Så är det bara matten i jan sen nu då som jag tror jag blir godkänd i, det är det jag satsar på för hade ig innan *snyft* men det klarar jag nog.

God? morgon

Sitter här och pratar med Linda på msn annars hade det varit så trist så usch. Vaknade vid 4 o sen har jag vänt och vridit på mig och försökt somna om. Men gick inte, var väl för jag somnade tidigt igår och sov på eftermiddagen hihi. Var ju det enda jag kunde göra när jag mådde illa. Igår tog jag mitt sista penicillin så nu hoppas jag bara att det blir bättre snart. 

Igår fick jag min julklapp från Passal, en underbart mjuk och fin filt som är röd med vita hjärtan :-) Hur mysig som helst, tack passal!! 

Lucia

Igår kväll gick Linnea luciatåg så Andreas och jag var dit och tittade. Såå söt hon var våran lilla tjej. Men var jobbigt med illamåendet, men idag tar jag sista penicillinet sen tar det typ 2 dagar innan det försvinner ur systemet så efter det lär det ju ska bli bättre i alla fall :-)

Var med till Karlskoga och hälsade på igår, efter dagis tills vi skulle på luciafirandet, var riktigt trevligt. Det enda jobbiga var illamåendet :-( men det var ju inget nytt då det är 11e dagen. Trevligt att prata lite med I-B och Bo, se på film med Linnea. Fick mat med, riktigt gott. Har inte ätit så mkt den senaste tiden så var jättegott med pommes, kyckling och örtsås (påminde lite om bea. sås fast med örtkryddor då) var väldgt gott i alla fall :-)

Idag var jag till skolan och hade min redovisning som var det sista jag var tvungen att göra till ett ämne så nu är det bara nationella prov i matte imorgon som väntar, urk för att sitta med matteprov i 3h. Hoppas bara illamåendet är någorlunda stabilt så jag inte blir jättedålig som jag blir ibland, då blir det jobbigt. Har ju alltid haft svårt för matte :-( men tycker ändå det har gått bra så ska nog gå bra imorgon med. Bara försöka orka med att plugga lite idag med. Först ska jag äta lite, ta mitt penicillin och sen blir jag illamående en stund så då får jag vila. Men efter det ska jag försöka ta tag i det.

När jag vaknade imorse..

Kunde jag känna smaken av den underbara älgfilén som Morgan bjöd på, på Hotell Plaza i Karlstad på en av vår dejter för länge sen. Så himla gott.. men ett ställe som jag aldrig har råd att äta på. Skumt att man verkligen kan känna smaken av någonting man inte ätit på flera månader. Hihi.

Imorse när jag vaknade var jag inte illamående :-) men känner mig lite illamående nu igen. Ska försöka äta lite får jag se om det blir bättre efter det. Hoppas det!! Så segt här nu alltså vill bara bli frisk NU så min lilla älskling kan komma hem till mig.

Jodå

Det var såklart urinvägsinfektion, men ska ju gå över snart då jag fick penicillin. Kanske det som behövs för att bli av med den andra skiten med, man kan ju bara hoppas det ger sig snart. Detta illamående är jättejobbigt *snyft* Nej jag är inte gravid om ni undrade. Bara en tarminfektion som dragit in över mig.. nej måste lägga mig ner nu...

Sjuk i en vecka nu :-(

Är så otroligt less på det här nu alltså, det är 1 vecka idag sen jag blev sjuk och inte verkar det bli så mycket bättre heller :-(  Saknar min lilla gumma som fortfarande är hos Andreas. Jag vet ju såklart att hon har det bra där men saknar henne. Fast har i alla fall fått träffa henne några gånger annars skulle det ha varit extremt jobbigt. Saknar dem båda 2 sååå mycket.

Idag har jag tid 16.15 vid sjukhuset, tror jag kan ha åkt på urinvägsinfektion med *suck* ska det aldrig ge sig med skit eller!!!

utmärkelse


Jag blev nominerad av Linda L.

Regler:
1. De som mottagit awarden ska lägga upp en bild på den.
2. Länka till den bloggen du fick den ifrån.
3 .Ge den vidare till sju andra bloggare & länka till deras sidor.
4. Lämna ett meddelande i deras bloggar, så de vet att de fått awarden.

Dom jag nominerar är:
 http://lindaskriver.blogg.se
http://rockysliv.blogg.se
http://eviilmee.blogg.se
http://dessthea.blogg.se

Magsjukan eller inte?

Fy fan vad jag mår illa och får springa på toan hela tiden. Hela morgonen :-( Blir inget jobb för mig idag *snyft* skulle varit kul att träffa henne igen för det var länge sen sist nu. Ska ju jobba nyår men förhoppningsvis blir det något innan det med :-)

Vad skulle jag göra utan mina underbara vänner? Vet inte hur jag skulle klara mig genom det här utan dem faktiskt. Tack för att ni finns :-) Älskar er allihop.  Hur ska man orka fortsätta när det ser ut som det gör?

Ingen utekväll igår :-(

Igår blev det ingen utekväll för oss för jag blev sjuk och Nathalie orkade inte. Jag mådde lite småilla hela dagen men på eftermiddagen/kvällen blev det mycket värre. Så fick jag diarré med så jag lade mig och somnade kl 18, vi hade gjort upp att Frida skulle ringa vid 19 sådär och väcka mig så skulle vi se om illamåeendet hade gått över. Det hade det ju inte då så jag somnade om och vaknade vid 23 tiden då jag stängde av datorn och pratade med Linda i telefon en stund, sen fortsatte vi att messa då jag hade fått i laddaren efter att mitt batteri dött. Somnade om vid halv 1 sådär. Hade väldigt ont i ryggen när jag gick upp, legat för länge :-)


God morgon

Sitter här vid datorn och är trött, usch så seg jag är alltså :-( Funderar på vad jag ska göra. Kanske ska titta på Andra avenyn men vet inte än. Eller så lägger jag mig någon timme till hihi. Ikväll blir det utgång som jag skrivit tidigare :-) Ska bli roligt att gå ut och dansa och sjunga singstar innan :-D

Nej ska väl vara en duktig flicka och ta mina tabletter, järn och B12 som jag troligtvis ska äta resten av livet. Sen ska jag äta lite frukost (som jag är så dålig på).

Teater

Syrran spelade teater, Fredsänglarna. Hon var en av änglarna och var jätteduktig, en av de bästa absolut och det säger jag inte bara för hon är min syster. Mamma och jag var där och tittade och det var en riktigt bra föreställning, de ska spela imorgon med :-)

Two days...

Igår var jag, mamma, Ingela (min syster) och Andreas samt 27 andra till Ullared och shoppade. Det blev en riktigt trevlig resa dit, gick ganska fort både dit och hem faktiskt som tur var. Och det var inte spänt mellan mig och Andreas som jag varit rädd för utan vi kunde umgås som vänner och det var väldigt skönt :-D

Idag var jag med mamma till karlstad, först var vi på sjukhuset där hon fick sin första mammografi (hon tyckte inte att det gjorde ont som många gör) sen åkte vi runt o letade efter dvd till mig, hittade en på siba som jag blev lovad hade xvid funktion så jag kan se film men tror ni det funkade när jag kom hem då??? Nej!!! Är så irriterad alltså, så måste lämna tillbaka den på lördag när jag ska träffa Christer. Ska bli roligt att träffas igen var länge sen :-D

Såå glad...

Vad härligt att vakna upp och få känna sig glad, äntligen!! Det har jag inte gjort på väldigt länge :-D 
Ser fram emot helgen som bara den och imorgon ska jag shoppa i Ullared med, ska bli roligt att köpa julklappar. Längtar...


Äntligen något roligt :-D

Idag har jag blivit utfrågad på dejt av Christer, en kille jag känt ett bra tag. Flera år faktiskt. Och såklart tackade jag ja, är ju precis vad jag behöver efter allt. Lördag ska vi till Karlstad på bio eller hyra en film. Fredag ska jag och Nathalie gå ut och festa :-D Lite singstar innan gumman?? Hihi tror jag det blir. Är ju sååå roligt :-D

RSS 2.0