Vad har hänt sen sist

Nu har jag börjat skolan, på distans. Det är väldigt intressant och roligt och det är meningen att jag ska bli Undersköterska när jag är klar i december nästa år :) Om nu bara CSN godkänner mig så jag får studiebidrag. Jag hoppas verkligen det annars vet jag inte vad jag ska göra med mitt liv! Får väl svar om cirka 3veckor så det är drygt men jag kan inte göra annat än att vänta ändå tyvärr...

Den 29e augusti kom vi äntligen iväg till Ullared, jag och älsklingen. Efter flera timmar i bil var vi äntligen där :) Vi fyndade en hel del vettiga saker, massa kläder, tre lampor (en till köket, en till trapphuset och en bordslampa till Linneas rum) några julklappar till barnen mm mm Det var mysigt att vara iväg själva på en tripp och kevin var hemma hos oss med farmor. De andra barnen var hos sina andra föräldrar :)

Första lördagen i september var vi i Kristinehamn och hjälpte mamma sätta upp stuprör och hängrännor eller ja Jörgen gjorde det och jag och barnen (mina) umgicks med min familj, tog en promenad och sen fick vi mat innan vi åkte hem och mamma åkte till jobbet. Fläskfilé gryta och potatisgratäng. Mums!

Jag har lärt känna några nya personer och det är väldigt kul! Först har vi Sandra G som bor 2 hus nedanför oss med sin sambo :) Vi har tagit en hel del långpromenader och även en filmkväll. En väldigt trevlig tjej som jag har en hel del gemensamt med och som är lätt att prata med. Det här är en person som jag vill fortsätta ha i mitt liv.

Sen har vi en till Sandra. Sandra N och hon är från Sunne och går i min klass vi lunchade efter skolan förra veckan. Emelie är också en tjej från klassen som jag lunchade med i veckan. Väldigt trevliga tjejer det här med!

Och sist men inte minst Emma som bor cirka 30min härifrån, åt Charlottenberg hållet där Kevin och jag var idag och tog en fika. Tyvärr gick tiden så himla fort så det kändes som vi precis hade kommit när vi blev tvungna att åka hem. Linnea skulle hämtas på dagis så kunde inte stanna längre och innan blev jag tvungen att åka till skolan för att få ett intyg påskrivet.

RSS 2.0