oj oj oj vad tiden rullar på fort

Var väldigt länge sen jag skrev något ser jag. Hmmm vad har hänt sen sist??? Frida var här hela påskhelgen, det var väldigt trevligt :-) Sen har jag hunnit med några ggr på dansen tror jag, varit lite ledigt o sjukt osv. Linnea har börjat skolas in hos dagmamma, ska gå där tom semestern sen ska hon börja på dagis i Edane. Det har gått jättebra :-) På måndag ska hon börja vara där själv. Imorgon blir det nog nästan hela dagen med. Idag och igår åt jag lunch med älsklingen, det var mysigt. Igår blev det Kinabuffé på Mulan och idag åt jag fiskgratäng på ett ställe som heter Jennys (J åt hamburgare) ingen rätt jag rekommenderar men ska dit imorgon igen för då hade de något gott till lunch. Sista gången på ett bra tag tror jag då det blev tillfälligt passande med inskolningen den här veckan. Joakim har fyllt 6år så vi har haft kalas för honom. Vi har fått mammas pool så den ska vi väl sätta upp någon dag :-) ska bli intressant att se vad barnen säger. Härligt att kunna ta sig ett dopp när man kommer hem från jobbet, varm och trött. Eller bara när man känner för det utan att behöva planera in en dag på stranden med familjen. Det kommer dety säkert bli med men då blir det mer mysigt när man väljer att göra det. Ska väl åka med mamma mfl med badbåten i sommar med i Kristinehamns skärgård. En tripp till legoland med familjen och någon romantisk minihelg på tu man hand är det vi SKA hinna med i sommar. För jag räknar med att det ska bli en fin sommar :-)

Snart kommer de hem och då ska vi till Karlstad och titta på en bil direkt. Sen bär det av till dansen för min del och hem igen för Jörgen och barnen. De ska duscha och sen läggas innan jag kommer hem. Lite drygt att köra 20 mil bara för att dansa men vad gör man inte :-) dessutom är det sista gången :-( lite trist för det har varit väldigt roligt. Men ska försöka börja dansa i Arvika istället. Fast vi kommer ha några övningar till inför en uppvisning jag och några till ska vara med på under Fastingen i Krhmn den 30/5. Det ska bli riktigt spännande, men säkert nervöst och pirrigt med hihi. Ja nu har jag iaf uppdaterat lite återkommer med fler nyheter om jag kommer på något mer eller det händer något nytt. Ska försöka inte ta så långt tid på mig den här gången.

ÄLSKAR DIG JÖRGEN FÖR ATT DU ÄR DEN FINASTE PERSON JAG KÄNNER. LINNEA DU ÄR MIN STÖRSTA SKATT OCH DET  BÄSTA JAG NÅGONSIN GJORT ;-)

Tuesday

Idag väckte Linnea mig klockan 8, ungefär som det brukar vara. Vi tittade på film, lekte med bondården hon fått av sin mormor och lite annat. Pratade med Feda på msn en stund, det var inte igår kan jag säga. Det var bra med honom och tjejen iaf :-) Ikväll blir det linedance så ska passa på att lämna Linnea till Andreas samtidigt. Tror vi ska bestämma att mötas på Netto för vi ska dit en sväng innan dansen. Jörgen ska med och titta på när jag dansar :-) Kul tycker jag, hoppas bara han inte tycker det är tråkigt. Då vet jag att jag har några härliga pussar som väntar på mig i pausen ;-) Så får han träffa Lotta med, om hon kommer ikväll vill säga.

Imorgon har jag fullt upp tills Jörgen slutar och på fredag kommer Frida hit och hälsar på :-) men allt det skriver jag mer om senare. Nu ska jag vila lite för Linnea somnade.

PUSS PÅ ER MINA ÄLSKLINGAR

Behov av en komiker?

När jag var i Stockholm så träffade vi en kille på lördags kvällen, när vi var på Patricia. Per heter han, jag fick hans visitkort och lovade att kolla på hans sida. Han är komiker. Vill rekommendera denna sida till alla. Och om ni ska ha fest eller så kan ni ju alltid lyxa till det med lite komik för gästerna och er själva ;-)

Spana in hans sida: Om ni väljer att skicka något till honom kan ni ju hälsa från mig. Linda från Värmland, då vet han vem ni menar hihi.

http://www.myspace.com/perloef


Ny vecka igen

Lördag: Hela familjen var till Lekstunden i Karlstad, barnen lekte några timmar och så fikade vi. Efteråt åkte vi till Willys och handlade lite. Bla en sån där stor förpackning med tacokrydda, blöjor och annan skit som man behöver ha. När vi kom hem åt barnen kvällsmat och sen fick de lite chips, ostbågar och salta pinnar till Kalle Anka innan de gick och lade sig. Har ordnat lite bilder som jag ska maila över till Linda så hon kan göra om bloggen när hon har tid och lust. Måste bara fixa några bilder till sen är det klart :-) Vi delade på en fryst pizza när barnen hade somnat och tittade på singing bee sen spelade vi mario party :-)

Söndag: Vi åkte till Ingela i Bäckhammar, hela familjen. Hoppade in på Ikea bara och köpte presentkort i födelsedagspresent till henne. Måse köpa något till Tommy med till nästa gång. Vi fick fika där och barnen tittade på My Little Pony (den hade hon fått av Daniel i julklapp) Tommy fick: Den lilla röda traktorn (dem fyllde 21 den 28e mars hihi). Efteråt åkte vi hem till mamma. Barnen fick Mamma Mu och kråkan, den tittar vi på nu Linnea och jag. Böckerna är ju härliga så klart man blev nyfiken att se filmen med :-) Den är charmig. Vi fick chokladpudding och åkte hemåt ganska sent. Barnen duschade sen fick de kvällsmat och hoppade i säng. Det blev drygt 1h senare i säng än vanligt men det gick bra ändå. Pojkarna är morgonpigga de och brukar vara uppe redan kl 5-6 :-( jäkligt jobbigt fakttiskt. Efter barnen somnat delade vi på en fryst pizza igen och sen tittade jag på en film på tv. Jörgen somnade i soffan, som vanligt.

Måndag: Pratade lite med Frida på msn innan hon blev tvungen att göra sig iordning till jobbet. Vi får se om hon kommer till helgen eller inte. Jag vill åka bort igen :-) men vet inte vart det skulle vara någonstans. En kryssning vore kul :-) Eller något annat skoj med älsklingen. Någon som har något bra förslag??? Idag blir det nog lekparken en sväng sen ska vi ta en promenad när Jörgen kommer hem från jobbet. Ska vila en stund i soffan framfrö filmen nu medan Linnea leker i sitt rum. Hihi så det blev jag som fick titta klart på filmen, själv. Inte ovanligt. Hon vill gärna se en film men tittar sällan klart på hela. Fast vi tittade ju på hela Den lilla sjöjungfrun före så hon hade nog inte ork att sitta stilla längre
:-)


Trött idag

Usch idag är jag jättetrött och har allmänt tråkigt. Dammsög förut men så blev det proppfullt i påsen och vi hade ingen ny så får köpa det imorgon när vi åker till Karlstad. Ska till Leklandet, det var där vi träffades första gången så kommer bli lite speciellt :-) så får man bli lite sentimental och tänka extra mycket på vårat första möte. Glömmer aldrig Jörgens reaktion när han såg mig utanför bilen då han kom körande. Pratade i telefon med honom för han skulle veta vart jag hade parkerat. När han fick syn på mig sa han HERREGUD. Han har berättat i efterhand att han tyckte jag var väldigt vacker och hade tänkt att det var klart det var för bra för att vara sant. Så fel han hade :-) men visst den tanken slog mig med några gånger i början. Det känns fortfarande som en dröm, fast jag vet att det är verklighet och det gör mig så oerhört lycklig. Frida tyckte tom att mina ögon lyst upp och glittrade som hon uttryckte det. Hon sa att hon aldrig har sett det förut men då har vi ändå känt varann sen jag var 6 och hon var 4år (om jag inte minns fel). Jag är 1.5 år äldre än henne.

Linnea roade sig med att ta på sig en av Lukas pyjamaser och fylla toaletten med toapapper medan jag dammsög :-O hihi. Ja man kan inte annat än skratta åt henne ibland, förstår inte var hon får sinna tokiga ideér ifrån... Nej nu blir det en sväng till parken snart så ska vi hämta påskris när Jörgen och barna kommer hem sen. Ikväll ska vi mysa med tacos hela familjen och sen ska jag och Jörgen spela mario party. Jättekul spel :-) tänkte vi skulle spela det när Frida kommer och hälsar på också, det är riktigt roligt :-)

ÄLSKAR ER MINA UNDERBARA ÄLSKLINGAR. SKÖNT MED HELG SÅ JAG FÅR HA DIG HEMMA HELA DAGARNA I 2 DYGN IAF...

Bil

Idag har vi tittat lite efter bil, Jörgen på jobbet och jag hemma. Hittade några intressanta men man ska ju ha pengar med. Vi funderar på en golf kombi för den är billig att köra, skatta och försäkra. Gäller bara att hitta någon som inte är för långt bort och inte allt för dyr. Hittat en som verkar bra för drygt 10.000 kr men vi får se vad som händer och sker.

Linnea och jag tittar på Pippi Långstrump, eftersom jag fortfarande är yr ska vi hålla oss inne tills Jörgen och pojkarna kommer hem. Då ska vi ut och samla påskris och gå en sväng till parken med barnen. Är väldigt fint väder idag med :-) Sååå härligt verkligen :-) Men enligt Amdreas hade de lovat snö igen :-( Hoppas han såg fel eller att de har gjort något fel så det inte kommer bli det...

ÄLSKAR ER MINA ÄLSKLINGAR!!!


Today

Idag var jag till lab och tog massa prover som de vill ha i Torsby för läkaren ringer 9 april så då vill han veta hur det står till med värdena osv. Flera rör blod tog de (tror det var 6st) och urinprov. Ska bli intressant och se om de hittar något fel på mig. Är yr ganska ofta, till och från, och det är jobbigt som fan ibland. Idag känner jag mig allmänt hängig :-( Hoppas jag inte börjar bli sjuk...


LOVE YOU!!!


RSS 2.0