Nycklar äntligen hittade!!

Älsklingens nyckelknippa, med hemnycklar/jobbnycklar mm har varit borta sen i torsdags och vi har letat o letat idag letade Jörgen igenom HELA huset. Då Kevin hade dem sist kunde de vara vart som helst. Lådor, garderober, alla skåp, under/över/i/bakom allting undersöktes men inga nycklar... Tankehattarna åkte på.. vart kan de vara??? Det enda stället vi inte sökt var ute i soptunnan... och där var de. Han hade alltså slängt dem i soppåsen. Tur det var efter tömning i onsdags som han slängde dem annars hade vi aldrig återsett dem något mer!! hihi han är för go den lilla skitungen! Det påminner mig om den gången när Linnea var liten, mindre än Kevin är nu och hon hade gömt min mobiltelefon. Andreas och jag letade o letade som galna o till slut efter att ha tittat överallt kollade vi i en tom kartong med skärp, från en dvd eller något sånt som vi hade köpt och som skulle slängas den dagen.. Mycket riktigt låg den i kartongen, längst ner. De är väldigt duktiga på att gömma saker mina små älsklingar ;) 

Hmmm

Ibland kan man inte annat än att förvånas över hur människor fungerar. En tjej bad mig komma efter jobbet idag för hon behövde prata. Mitt batteri dog en timme efter jag hade börjat jobba vid 13 tiden ungefär och jag skulle sluta 16 men blev inte klar fören 16.30, åkte då direkt hem för att ladda mobilen och få något i magen då det var alldeles för tidigt att äta lunch innan 12 när jag gick upp 10. Messade och frågade om jag skulle komma vid cirka 16.45 och än så länge har jag inte fått något svar men såg på facebook att hon åkt bort. Det gör mig ingenting för jag var ganska trött ändå men ett sms kunde hon väl ändå ha skickat? Nu vet jag att hon har mycket att tänka på men...

Nu är min andra blogg öppen igen :)

http://skafferitjuv.blogg.se/gravid/?tmp=28122702


Jippie

Jag klarade av att göra en egen header samt få in den i bloggen. Det enda jag har svårt för är att få hela bakgrunden blå så jag slipper det vita under texten men har sökt o sökt efter svaret och funnit det på flera ställen men det funk ar ändå inte och jag är inte den enda som har problem med samma heller ser man i de olika forum jag varit inne i. Ger upp för ett tag så kanske jag försöker någon annan dag när jag har mer tid och lust :)

RSS 2.0