Uppdatering: Min födelsedag och midsommar

Vi firade min födelsedag hemma med våra två yngsta, inget särskilt det känns inte som det spelar någon större roll att fylla år längre. Tråkigt att man inte längre ringer varann och grattar utan skickar sms eller via facebook (jag är likadan jag så ska inte klaga) och liknande. Det har blivit rätt opersonligt allting sedan internet tog över. Men visst är det bra smidigt iaf :)

Jag tog mig en tur till stan och kikade lite sen köpte jag en tårta då svärfar skulle komma på besök och våran elvisp hade gått sönder så jag kunde inte baka marängtärta som jag hade tänkt göra. Fick ett bluetooth headset av älsklingen, så jag bara kan klicka på det och svara ifall jag sitter och ammar och inte har telefonen i närheten (Kevin snor den bara om han ser den och jag har sällan fickor på byxorna) Den har en ganska bra räckvidd men i köket är det nog någon störning för går jag in där så bryts kontakten om telefonen ligger i sovrummet. Vardagsrummet däremot går bra. Sen fick jag Zumba fitness till Wii och det har jag provat några gånger, kul som tusan men ganska svårt också!! Förhoppningsvis kan det hjälpa till att trimma kroppen litegrann såhär efter tredje barnet. Den allra bästa födelsedagspresenten var dock denna:


Visst är den snygg? Jag är helnöjd med den iaf :) Av Sandra (grannen) fick jag Carin Gerhardsens trilogi Hammarbypolisen, de två första böckerna har jag redan läst klart och snart även den sista. Hur spännande och bra som helst!! Svärfar gav mig ett presentkort på M&B fashion i stan på 300 kr. Tusen tack för presenterna, jag är helnöjd!

Nästa uppdatering blir om mina fynd i torsdags och lördags :) Hinner inte just nu dock! Jag undrar vart dagarna tar vägen också det går sjukt fort. 30/6 fick mina barn en tremänning som heter Sebastian. Marie och Magnus fick sin son på natten. Ska bli kul att träffa dem, förhoppningsvis till helgen! Och även få visa upp våran lilla skatt såklart ;) 

Jörgen har jobbat halvtid tom nu, sista veckan innan semestern går han som vanligt. Konstigt att inte han kommer hem vid den här tiden som han brukar. Jag kommer få både hämta och lämna barnen själv denna vecka. Schema ska fixas idag så jag kan lämna in det imorgon så det inte blir strul med tiderna. Linnea ska börja på Fjärilen med de andra 06:orna, det ligger i anslutning till skolan så det blir helt nytt för oss alla. Hon har varit där och hälsat på dock så hon vet vilka fröknarna är och de andra barnen som gått på Kvarnen. Undra om jag måste ringa innan eller om jag bara kan gå dit imorgon efter jag hämtat barnen... hmm.

Midsommar: Jag hade feber och värk i kroppen så var inte sådär superpigg men vi grillade iaf på kvällen. Då det regnade fick jag stå under taket på garaget och grilla (ja det är alltid jag som grillar och Jörgen som fixar det andra) Joakim var med som sällskap och pratade öronen av mig, precis som han och Linnea är så duktiga på att göra :) Vi hade tänkt spela Kubb men det fick vänta till midsommardagen istället. Självklart vann jag (och Linnea) bägge gångerna!! Joakim och Lukas är fruktansvärt dåliga förlorare, och Linnea är inte så duktig på spel överhuvudtaget. Iaf inte här hemma vet ju att de spelar en del på dagis, undra om hon är lika dålig där. Man får förklara samma sak om och om igen. Dock upptäckte vi att spelet som hon och Lukas inte förstod var från 8 år så kanske finns en logisk förklaring ;) Kubb var inte heller hennes spel!  

RSS 2.0