Lite bilder sen i lördags

Frida och jag 
Jag och Frida innan festen drog igång...

Sara. Fridas gamla klasskompis från Katrineholm.  
Sara, Fridas gamla klasskamrat från Katrineholm. Supersnygg klänning hade hon :-)

Sara och Frida spextar till det.. 
Sara H och Frida spextar lite på fyllan ;-)

Linda, hon med från Fridas klass 
Linda, också en klasskompis till Frida. Så snyggt hår :-) och verkligen en supertrevlig tjej. Hade inget program som tog bort röda ögon på den här datorn :-(

Sara och hennes kompis Yasmine är inne i spelet. Alias spelade vi.  
Sara och hennes kompis Yasmine är väldigt koncentrerade på sin medspelare Emma (tyvärr ingen bild). Vi spelade Alias och Frida och jag skulle såklart ha vunnit om vi hade spelat klart ;-) Riktigt roligt men ganska klurigt spel...

Provade lösögonfransar blev riktigt snyggt faktiskt :-) 
Provade lösögonfransar och det blev riktigt snyggt faktiskt :-)

 
Till sist en bild på mig som Frida tog.

På tåget igen

Fast den här gången är jag på väg hem...
 
Fredags: Sara Hjalmarsson, en annan gammal barndomskompis, mötte mig på stationen och jag låste in väskorna på centralen sen så köpte jag en remsa och vi tog t-banan ett stopp och åt lite mat på en mysig indisk restaurang som heter Hurry Curry. Jag var inte så hungrig efter min sallad som jag åt på tåget ner, så köpte bara plättar för det var det billigaste ;-)  Sara åt någon vegetarisk rätt med bönor tror jag det var, det gick ner :-)
Sen gick vi lite på stan innan vi åkte till Fridas jobb, (jag köpte 3 tröjor på H&M så fick jag ett presentkort på 100kr, de hade något erbjudande) Frida jobbar på ett gym, Fitness 24 seven heter det. Sen tog vi t.banan hem till Frida. Sara åkte hem till sig för hon var trött. När vi kom fram gjorde vi tacos och åt det medan vi tittade på tvn. Johan var hemma när jag kom men han åkte hem till Nyköping (?) på lördagen.

Lördag: Hade en härlig heldag med bara tjejer. Typ iaf. Kl 12 hade vi tid hos Frissan så färgade jag håret och Frida klippte sig och gjorde slingor. Vi blev båda vääääldigt nöjda. Frisör Center heter stället och det rekommenderar vi varmt. Jag hade en väldigt trevlig tjej och det gjorde att de 2h (??!!) vi var där gick väldigt fort :-O Köpte schampo och hårinpackning, 2 extra stora förpackningar till ett bra pris. Dyrt men bra. Efter frissan så gick vi och shoppade sen åt vi lunch, en varsin sallad som vi hade väntat på i kö i 20min minst. Var ju löningshelg så det var väldigt mycket folk överallt. Köpte kläder till barnen och Jörgen. Lösögonfransar och nageldekorationer till mig som vi hade på kvällen när vi hade tjejfest hos Frida. 2 kompisar till Frida från skolan i Katrineholm, Linda och Sara, Sara H och hennes 2 kompisar Jasmine och Emma. Vi spelade alias, riktigt roligt spel, där man är ett par och ska beskirva ord för varann utan att man får säga det som står. Var lite svårt i början så tror Frida var besviken att hon fick mig på sitt lag men sen tog jag mig så tror vi hade vunnit om vi hade spelat klart ;-) iaf kommit minst på en andra plats hihi. När klockan var 1 kom vi till Patricia, en båt vid hamnen som de gjort till uteställe. Väldigt mysigt faktiskt men det var jättemycket folk på dansgolven så det var svårt att dansa. Av olika anledningar så blev det bara Frida, jag och Sara (Fridas kompis) som gick in men sen försvann Sara så blev bara Frida och jag kvar. Vi träffade 3 killar som vi pratade med ganska länge. Riktigt trevlga killar faktiskt :-) Vi valde ett ställe som heter Patricia för att det har öppet till 5 och då de stal en timme för oss eftersom man skulle ställa om klockan kl 2 så hade vi bara kunnat dans a1h om vi valt ett ställe som var öppet till 3. Frida och jag åt lite tacorester när vi kom hem på morgonen och sen lade vi oss och somnade när klockan var 7 :-0 var inte igår man gjorde det kände jag hihi. Vi vaknade 15.30 igår :-O Haha vi hade sovit ort hela dagen. Jag längtade hem som bara den då och tittade på tågpriserna för jag tänkte överraska Jörgen och komma hem tidigare, Men den tiden som skulle passa mig bäst var ju såklart den dyraste med, den kostade 600 någonting??? Helt sjukt ju. Den tidigare och den senare (första hade jag inte hunnnit med och jag hade kommit hem mitt i natten med senare) kostade något på 300 så var bbilligare men med dyra då jag fick mina för 95kr eftersom jag bokade så tidigt. Vi segade några timmar tills Johan kom tillbaka, vid 18 sådär tror jag. Vi gick en promenad alla 3, köpte lite godis och en pizza som vi gick hem och smällde i oss. Inte hela för min del, jo men inte på en gång, åt i omgångar. Calzone med ananas. Den var god men inte supergod. Fast vet inte om det finns någon pizza som är det faktiskt. Vi tittade på Van Veteteren kl 21 och sen gicvk vi och lade oss när det var slut.

Söndag: Vaknade 5.30 för jag var tvungen att kissa, sen vaknade jag runt 7 när Johan gick till jobbet och sist väckte Frida mig vid 8.30 då hon ringde och bytte tid för sin massage. Hon hade duschat då så jag hoppade in i duschen direkt och började göra mig iordning, sminkade mig och packade väskan. Frida fick sätta sig på den för att jag skulle få igen den hihi så det blev en hel del grejer. Tur den inte var full redan innan. KLäder tar ganska stor plats och schampot o inpackningen vägde en hel del plus det andra med så väskan blev tung som fan. Nu är det typ en timme kvar av resan bara, har gått riktigt fort faktiskt :-O Ska till Maxi och köpa en blomma till dagisfröknarna sen hämta Linnea och åka till mamma en sväng innan vi åker hemåt. Lika bra att passa på när man har vägarna förbi. Nu ska jag äta en sallad som jag köpte i bistron här på tåget. Hoppas den är lika god som den jag åt på vägen ner :-)

Ska försöka lägga in lite bilder imorgon på partybrudarna :-)  

ÄLSKAR ER MINA ÄLSKLINGAR... SAKNAR ER MEN NU DRÖJER DET INTE LÄNGE TILLS JAG FÅR SE ER IGEN. SÄRSKILT INTE LINNEA, BARA 2H DRYGT.

På tåget

Sitter på tåget till Stockholm nu. Åker precis från min hemstad Degerfors. Bilresan till Kristinehamn var inte rolig. Snökaos och lastbilar framför. Tog 1.5h att åka tack vare att det gick fortare mellan Karlstad och Kristinehamn annars hade jagh nog missat tåget för jag var framme 12.20, lagom för att hinna med en kisspaus hos Kristina och sen åka till station. Hon skjutsade mig den lilla biten så jag slapp gå i snön. Bilen ska stå hos henne så det passade bra. Känns redan lite drygt på resan, vi är 5 personer i den här vagnen så förhoppningsvis har jag inte tagit någons plats, kanske inte ens är någon som ar bokat plats heller för den delen men det visar sig väl. Är det så här lite folk tror jag personen väljer att sätta sig någon annanstans istället :-)

De ringde från BVC så de ska skicka över Linneas information till Edane så skickar de en tid för 2.5år kontrollen som jag fick tid för i onsdags. Ringde om det igår. 

SAKNAR DIG REDAN MIN UNDERBARA ÄLSKLING :-) ÄLSKAR DIG OERHÖRT!!!   

Snart bär det av

Igår var vi till Arvika, gick en sväng på stan och sen tog vi en fika. Köpte en mascara (155spänn??!!!) , ett nattlinne + linne o trosa till Linnea på rean.

Imorgon åker jag till Stockholm med 12.42 tåget från Kristinehamn. Så Jörgen kommer hem någon gång innan lunchen och så skjutsar jag honom tillbaka till jobbet och åker sen vidare mot Kristinehamn. Ska ställa bilen hos Kristina, hon bor bredvid station och den står säkrare där än vid stationen. Håller på och packar lite smått nu inför imorgon så jag inte behöver göra det i sista minuten. Eller ikväll när dyrbar tid går åt till att mysa med älsklingen innan jag åker imorgon. Blir ju borta några dagar... Ska bli roligt att träffa Sara och Frida :-)

ÄLSKAR DIG JÖRGEN KOMMER SAKNA DIG NÄR JAG ÄR BORTA. MEN KOMMER KOMMA HEM MED EXTRA ENERGI OCH GLÄDJE. OM DET INTE BLIR EN TUFF HELG ;-)

SAKNAR DIG LINNEA, MEN SNART ÄR DU HEMMA IGEN :-)


Finns allt att göra

Igår var jag till kristinehamn träffade Frida, var till tippen med det som var kvar i förrådet och besiktade lägenheten, den gick igenom utan någon anmärkning :-) den är ju inte i bra skick direkt men det är inte jag somn ställt till det, var så redan innan Nathalie bodde där, tror jag iaf. Sen träffade jag Linnea och Andreas på McDonalds och sen var det tänkt jag skulle stanna hos mamma till dansen började men jag ville överraska Jörgen med att komma hem tidigare och det blev väldigt uppskattat. Vi fick en supertrevlig kväll så det var bra att jag valde att göra så. Ångrar det absolut INTE.

Idag har jag packat upp en hel del kläder och lagt in i garderoberna. Tvättar och har vikt massa tvätt som jag ska lägga in i garderoberna med snart. Sen blir det till att skriva klart breven till mina brevvänner och gör dem klara för att skickas iväg. Och sen kommer nog älsklingen hem och hämtar mig så ska vi åka in till Arvika en sväng så ska göra mig respektabel med innan han kommer hihi. Dags att fortsätta greja här nu tror jag.

Vi har lite planer på att tapetsera om fondväggen i sovrummet :-) Den här vill vi ha:

 Den är jättesnygg ;-)


Ska köpa en bård till Linneas rum med så hon slipper ha bilar på väggen :-) Den här tror jag det blir: Svårt att hitte en som är bredare än 18cm så den täcker bilbården. Den här kostar 159kr/rulle och jag behöver 3st rullar. Letar efter någon bård som passar till pojkarnas rum med. Hittat en som kan passa till den konstiga tapet hans ex valt. Den är inte röd o inte lila, någon konstig blandning. Ingen färg i våran smak. Men den var bättre än den som var innan så Jörgen sa inte emot.




ÄLSKAR DIG JÖRGEN, DU ÄR MANNEN I MITT LIV NU OCH FÖR ALLTID.
SAKNAR DIG LILLA GUMMAN, VILL ATT DU SKA KOMMA HEM NU!!! FÅR VÄNTA NÅGRA DAGAR TILL...


Flyttade igår

Vi kom fram till Kristinehamn strax efter 11 igår förmiddag. Så vi slängde in grejer i släpet och åkte till tippen direkt för de stänger 12 på lördagar. Ganska tidigt tycker jag nog, och det var massor av folk där med. När vi kom tillbaka hade Andreas kommit men åkt igen (till macken) för han sulle hämta Linnea. Så Morgan o jag väntade på att han skulle hämta Linnea och Jörgen köpte kaffe o lämnade Bella. Sen började vi greja med saker o sen började jag städa medan de bar. Daniel skulle ha hjälpt till med men han svarade inte i telefon eller öppnade när vi ringde på. Var väldigt irriterad för vi skulle ställa in saker i hans förråd och när klockan var halv 3 ringde han, då hade han vaknat. Hade säkert ringt 10ggr minst och ringt på dörren 3ggr iaf. Mormor 2ggr och Morgan 1 gång. Hur som helst när klockan var 20 var vi på statoil och köpte en latte (till mig) och kaffe till Jörgen sen bar det av hemåt. När vi kom hem bar vi ur allting ur skärran, det tog ju tid det med så vid 22.15 ca lämnade Jörgen skärran och jag gjorde mat. Efter maten blev jag proppmätt och illamående (inte så ovanligt efter min operation tyvärr) så vi lade oss i sängen. Vid 23.45 ca satte vi på varann ringarna :-)



Jag somnade kort efter för jag mådde inte så bra, inte bara det att jag var illamående utan det kändes nästan som jag höll på att bli sjuk. Men som tur var känner jag mig bra idag, var säkert bara för man var trött i kroppen efter all städning och bärande. Jag vaknde 11.30 i förmiddags och gick upp och gjorde frukost på sängen till Jörgen som vaknade 12 när jag kom in med frukosten (han var bara halvsovande så på g att vakna innan) så vi åt frukost och låg kvar och pratade till nu typ. Direkt när jag är klar här så ska vi ställa iordning möbler. Linneas rum, lillstugan och lite smågrejer sen ska vi ta en dusch för det känns som det behövs hihi.

NYFÖRLOVAD OCH LYCKLIG MED DIG ÄLSKLING. SAKNAR DIG LILLA GUMMAN MEN FÅR IAF SE DIG EN STUND PÅ TISDAG DÅ JAG SKA TRÄFFA DIG OCH DIN PAPPA DÅ. SEN KOMMER DU INTE HEM FÖREN DEN 30 EFTER JAG KOMMIT HEM FRÅN STOCKHOLM..

Denna vecka

Den här veckan har jag mest bara städat faktiskt. Inte kul alls men måste ju göras då vi ska flytta imorgon och gärna vill ha lite tid över till kvällen då det är en speciell dag på fler än ett sätt. Berättar mer om det nästa gång jag bloggar ;-)

Det enda vi har hunnit med den här veckan är badhuset med Nathalie och Isabelle, det var väldigt trevligt, sånt kommer jag sakna. Det hände ju inte så ofta som man hade velat  förut heller och det är ju inget som säger att man inte kan åka dit (ska åka dit) eller att de kan komma till oss. Vecka 15 kommer Frida hit (på helgen) Det ska bli roligt :-)

Nu har Linnea badat och jag håller på och rensar i Joakims byrålåda så han får plats med sina kläder och så jag kan lägga in Linneas kläder i hennes rum. Skumt det känns att det är Linneas rum nu och inte Joakims. Hon skulle lägga tillbaks en leksak förut o kom tillbaka och berättade att hon hade lagt den i Neas rum. Den ska vara i Lukas och Joakims rum sa jag då o då sprang hon genast iväg hämtade den o lade den i deras rum, vart vet jag inte men såg att hon sprang in där iaf hihi. Ska bli skönt när hon kommer hem nästa gång 30e (hon blir hos Andreas i 9 dagar) för då har hon alla sina saker där och rummet är iordning :-)

Imorse pratade jag med Frida K och vi planerade lite för helgen då jag ska till Sthlm, den 27e. Vi ska ta en promenad, unna oss någon slags behandling. Tror jag ska göra fransförlängning annars blir det en klassisk massage (Nacke, rygg och axlar). Sen blir det vin och party på kvällen. En heldag helt enkelt :-) Blir nog jättekul... När jag kommer till Sthlm så möter Sara mig där, det var jättelänge sen jag träffade henne, på Linneas begravning för 4 år sen. Ska bli jättekul att träffa henne igen. Sen dyker väl Frida upp efter hon slutat jobbet vart vi nu har hamnat då :-)

ÄLSKAR DIG JÖRGEN, MANNEN I MITT LIV. ÄLSKAR DIG LINNEA, MAMMAS UNDERBARA TJEJ...

Glömde

bort att säga (läs:skriva) Grattis till en närstående person som ska bli mormor i oktober. Hon har pratat länge om det och nästan trott att det inte kommer inträffa men nu så ska hon det :-) Hon är jätteglad och jag är glad för hennes skull...

Melodifestivalen

Vad tycker ni om vinnaren? Tyckte låten var bättre än förväntat men inte jättebra. Däremot kan den (förhoppningsvis) ha en chans i Moskva. Eftersom det har gått så dåligt för Sverige de sista gångerna så vore det kul med en bättre placering i år. Jag har kanske har fel smak helt enkelt, för jag tycker nog fel låt har vunnit i flera år. Fanns många bra låtar med i melodifestivalen i år, förutom Snälla snälla, jag klarar inte av hennes miner eller hennes röst. Men smaken är som baken, delad, och tur är väl det för annars skulle det vara bra trist. Ska bli spännande att se hur det går för Sverige i år :-)

I helgen har vi ställt iordning pojkarnas rum och det blev jättebra, väldigt hemtrevligt. Hoppas pojkarna gillar det med. Får höra hur de reagerade sen när de kommer dit. Vi hämtade våningssängen i lördags och igår gjorde vi klart det vi inte hann i lördags, för vi skulle titta på melodifestivalen så vi avslutade när det började, så hade jag gjort tacos så vi åt det. Riktigt gott är det :-)

Linnea och jag är i Kristinehamn tom torsdag så jag ska passa på att packa, träffa vänner och skura fönster och torka av ovanpå garderober och skåpen i köket. Göra rent ugnen kan jag med göra men sen måste jag nog vänta med resten tror jag. Eller någon som vet vad man kan göra mer? Passa på att göra sånt man kan innan helgen så blir det inte så mycket kvar till på lördag.  Ska packa det sista, finns inte så mycket kvar att packa faktiskt men lite kan man nog få ner, idag ska jag tvätta och så kommer Frida ikväll så ska göra lasagnette o så ska vi ta ett glas vin. Bara umgås och ha det trevligt :-)

ÄLSKAR DIG JÖRGEN, SAKNAR DIG MASSOR REDAN, HUR SKA JAG KLARA MIG UTAN DIG TILL PÅ TORSDAG....

Sugen som bara den

på att ändra min blogg, men har inte direkt några nyare bilder heller. Får fixa det så kanske jag kan fråga (Linda är den enda jag vet som kan med det hihi) om hon vill hjälpa mig :-) Ska försöka ta lite bilder på barnen, mig och Jörgen, de är ju min familj nu (snart, på papper men i hjärtat är det så redan). Vore kul att få in lite nya kort, jag ser ju inte ut som jag gjorde förut heller och jag är inte stolt över de gamla korten direkt. Blir jag nog aldrig men är mer nöjd nu än innan iaf.


Karlstad igår

Igår var vi till Karlstad, tittade efter saker till barnens rum. Hittade en papperskorg och matta med bilar till pojkarna på Toys´`R`Us och en rosa matta till Linnea på Ikea, se bild nedan.. Pojkarnas är lite mindre.

Här är Linneas matta

Vi köpte oss en golvlampa till sovrummet som passar till taklampan vi har. Det blev jättefint :-)


 

var meningen vi skulle ha köpt en våningssäng till pojkarna men den var ju såklart slutsåld. Vi hittade en på www.kristinehamnstorget.se för 500kr, i trä så den ska vi hämta på lördag, då ska vi hämta lite av Linneas saker, så mycket som får plats. Kanske man kan göra iordning lite i hennes rum med på lördag och söndag innan vi ska till krhmn igen.

Har beställt en ny mobiltelefon så nu är det bara att vänta på den :-D ska bli spännande. Men nu rök pengarna jag hade sparat till Sthlm men det ordnar sig med det med. Behöver inte så mycket bara det räcker till tunnelbanan och lite mat. En utekväll och kanske något till Jörgen och Linnea (hon har brist på tröjor).

Vad är skillnaden mellan en vit lögn och en lögn? Bara en undran :-S

Så var det med det sommarjobbet

Imorse ringde chefen för Kvarngården, där jag skulle ha jobbat i sommar och frågade om jag kunde tänka mig att jobba i hemvården istället för de hade för många vikarier. Det är samma byggnad så ingen skillnad med avståndet sen händer det lite mer där tror jag. Eftersom det är det jag gjort innan passar det mig väldigt bra så jag tackade ja. Hon skulle lämna över mig till chefen som hade hand om det. Såhär i efterhand så kom jag på att det kanske inte är säkert att  jag får jobb där?? Då står jag ju utan, nej så kan det ju inte vara då vi hade ett muntligt avtal och hon sa att det var lika med ett skriftligt och räknade med att det var samma för mig och att jag inte skulle dra mig ur det. Usch vad nervös jag blev nu. Men nej det ska jag inte vara det där ordnar sig säkert, tror inte hon skulle kunna göra så faktiskt för jag fick ett bra intryck av henne. Har haft bra kontakt och hon ringde ju Anders på passal och pratade med honom, fick bra rekommendationer från honom och ringde sen och sa att hon gärna ville ha mig där i sommar. Det ORDNAR sig.

Har precis börjat läsa en bok av Kay Pollack, som en barndomskompis (Frida) rekommenderade. Den heter Att välja glädje och jag har bara läst 1.5-2 kapitel men den är redan fängslande. Det kapitlet handlar om hur våra tankar påverkar oss som människor. Först bara lite information sen kommer det att komma övningar för lite olika saker vet inte exakt vad än men kommer med lite mer information när jag kommer längre i boken. Känner rent spontant att jag redan skulle vilja rekommendera den faktiskt för den har redan fått mitt hjärnkontor att arbeta lite extra :-)

http://www.bokia.se/att-valja-gladje-kay-pollak-9185567167/bok/9789185567164/ här kan ni hitta boken iaf :-)

Igår kväll satt jag hemma, lite yr och illamående och hade gör tråkigt, Jörgen hade fått barnen då deras mamma hade magsjukan så han kunde inte komma som planerat. Usch jag saknade honom som bara den och tänkte hoppa på tåget som gick 18.44 då jag kom på att vi glömt Bellas halsband och koppel i Edane så då blev det inte så. Eftersom mamma jobbade och det bara var 25 min kvar tills tåget skulle gå så fick jag strunta i det helt enkelt. Vid 19 kom jag på att jag kunde fråga Morgan om han ville hämta upp ett halsband hos mamma och komma till station med det. Det ville han så han slängde sig iväg dit för tåget skulle gå 19.18 men var försenat så istället fick vi stå och vänta till 19.43. Väl på tåget, vi blev skickade till vagn 5 då det bara är vissa man får ha hund med sig in i, skulle jag betala biljetten på tåget. Jag fick åka med gratis, vilken supersnäll konduktör :-D Eftersom tåget var 23min försenat så missade jag dock tåget tillbaka till Edane från Arvika så jag fick ta en taxi. Jörgen som tvingade mig till det och så fick jag inte betala heller för då skulle han bli sur på mig sa han och det ville jag ju inte. 242 kostade taxiresan, inte så dyrt som jag var rädd att det skulle bli. Men nästa gång blir det bättre planering så det slipper bli så hihi. Men han var jätteglad att jag kom, precis som jag var att komma dit. Som taxi chauffören sa oftast blir sånna där spontana saker bättre än när man planerar och det blev ju bra :-)  trots att jag var illamående och yr igår. Ramlade en gång då yrseln kom och det råkade jag ju berätta på tåget det var anledningen att jag blev tvingad att ta en taxi till Edane. Han hade förbjudit mig kommam om han vetat det innan sa han så det var väl tur jag inte berättade det fören då hihi.

Idag mår jag mycket bättre så idag ska vi till Karlstad en sväng när han slutar jobbet. Ikea och Toys"R"Us för att hitta saker till barnens rum. Igår när Lukas och Joakim kom till Jörgen fick Lukas syn på en giraff som Linnea brukar låna när hon är där, på golvet och utbrast
- ÅH NEJ! Jörgen undrade vad det var.
- Linnea glömde sin giraff här. Pappa, tror du Linnea vill sitta i soffan och titta på Musses skattfabrik (skrattfabrik heter den) med mig nästa gång? Hihi det märks att han tycker om henne. När hon är här är han mest en viktigpetter men det är nog det han tycker om för han är ju äldre nu och inte längre minstingen, för det sista han vill är att vara liten. Linnea tycker med om det och vill gärna vara där Lukas är. Joakim hjälper henne när vi ska ut och håller henne i handen ner för trappor osv. Så goa. De hade pratat om hur de ville ha det på sitt rum och Jörgen frågade om vart de tyckte de skulle ställa Lukas säng då sa Lukas att de skulle ställa den i Linneas rum. Nu är det inte längre Jockes rum utan Linneas. Det är bra, att de med ser fram emot att få in oss :-)

Ska skicka några värmande tankar till Frida som pluggar på dagarna och jobbar på kvällarna den här veckan. Låt henne orka med den här veckan, så hon kan göra sitt bästa både i skolan och på jobbet :-)

ÄLSKAR DIG JÖRGEN DU ÄR MITT LIV.. SAKNAR DIG REDAN LILLA GUMMAN.

Gina utmanade mig

Regler: Det här är svårare än du tror! Kopiera detta till din blogg, utmana 5 personer och berätta det för dom. Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord! Om personen som utmanade dig har ett namn som börjar med samma ord som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar! Lycka till!

1. Vad heter du?: Linda

2. Ett ord på fyra bokstäver? Leta

3. Flicknamn:
Linn
4. Pojknamn: Lukas

5. Yrke:
Lokförare
6. Färg: Lila

7. Klädesplagg: Leggings

8. Mat: Lasagne

9. Sak i badrummet: Linsvätska

10. Plats/stad:
Linköping
11. En orsak att vara sen:
Linnea bajsade ner sig
12. Något man skriker: LINNEA

13. Film: Livet från den ljusa sidan (heter den så)

14. Något man kan dricka:
Lättöl
15. Band: Linkin Park

16. Djur: Lemur

17. Gatunamn: Landsgatan

18. Bil: Lamborghini (stavning?)

19. Sång: Lay your love on me

20. Aktivitet med mer än en deltagare: Linedance

Jag utmanar Frida, Carola, Bella, Yohanna och Linda :-)

Skönt att bli av med lite...

...skräp. Mamma och jag var till tippen och slängde lite, men fick inte plats med allt så måste dit igen någon dag men det förstod jag ändå för det kanske tom dyker upp mer skräp när jag packar ner det sista. Räknar nästan med det även fast det inte är mycket kvar att packa ner nu. Har rensat ute i förrådet nu med så det finns ett gäng prylar som ska med hem till Edane och sen ska lite till Daniels förråd, resten ska slängas. Skönt att det är rensat iaf så dyker det inte upp en massa saker där som man inte räknat med hihi. Mamma och Daniel tog de sista dvd hyllorna och en byrå som jag hade lovat honom. Den ena lådan orkar inte bära något tungt då botten är på väg ur men den duger till att börja med sa han.

I fredags var vi till Charlottenberg till en zoologisk park och tittade på reptiler, apor, krokodiler, ormaroch någon äcklig spindel mm. De små silkesaporna som fanns där var ju hur söta som helst :-) Linnea var mest fascinerad av näsjörnen hon medan Lukas och Joakim gillade Lemurerna bäst. Jörgen tror jag var mest fascinerad av ödlorna och krokodilerna hihi men vet inte säkert. De har ju varit där förut med till skillnad mot Linnea och mig som var där för första gången. Det var ju inte så stort men bra att åka dit för att fördriva lite tid med barnen ibland. Jag ville ha med mig en silkesapa hem hihi, så söta verkligen.
På kvällen var det Joakims tur att spy men sen dagen efter var det över. Verkligen skumt det där, för de var ju pigga för övrigt och hade god aptit. Det har man inte om man har magsjukan iaf så det var nog något annat de åkte på. Så nu är det bara att hoppas att Linnea, jag och Jörgen slipper det :-) men har ju klarat oss hittills så det borde vi göra (hoppas).
När barnen somnat såg vi på Singing Bee och åt tacos :-) mysigt.

På lördagen bakade jag tekakor och morotsbröd. Det blev väldigt lyckat :-) Jag vet inte vad det tog åt mig dock för jag hatar att baka. Sen gräddade jag pannkakor samtidigt så hade många järn i elden den dagen hihi. Jörgen hade hyrt film till barnen så vi tittade (jag gräddade brödet så sprang emellan) på en av dem, en barnfilm med ubåtar, och så åt de lite chips och sånt. Vi tittade på andra chansen och Min STORA kärlek efter att barnen lagt sig. Sen tittade jag på Xtra bagage med fast Jörgen lade sig för han var trött. Jag har sett den 5ggr men aldrig hela så det gjorde jag nu, fast jag var gör trött och fick kämpa för att stanna uppe. Fast hade ont i ett ben så hade nog inte somnat ändå tror jag.

Nej dags att hämta Linnea på dagis strax. Hann inte äta någonting innan heller kom på det försent. Hungrig som bara den men jag får hålla mig till ikväll när Jörgen kommer så vi kan äta något alla 3. Funderade på lasagne så måste handla lite sen. Andreas och jag ska på samtal på dagis, Linnea ska vara hos Kristina. Hon ringde och frågade om hon fick låna henne någon dag så då passade det ju bra idag för Linnea behöver inte vara med och det är roligare för henne att vara hos Kristina och lättare för oss att prata med fröken om hon inte är med. Är ju inte alltid det passar lillfröken hihi. Vi flyttar ju snart så alla vill passa på att träffa henne så mkt som möjligt. 21 mars bär det iväg och då ska hon vara hos Andreas tom 30e för då kommer jag (eventuellt åker Jörgen med) hem från Stockholm och det är Linneas sista dag på dagis. Ska be Andreas köpa med glass så de kan ha lite gott hennes sista dag så ska jag ordna någon blomma till fröknarna. Nej nu måste jag gå...

ÄLSKAR DIG JÖRGEN, SAKNAR DIG....

Tips

Vill tipsa om en bra blogg som Linda (http://lindaskriver.blogg.se)  rekommenderade. Den är riktigt bra så läs den, du blir inte besviken det kan jag garantera:
http://smartmenvilsen.blogg.se

Försöker komma på...

...någon rolig rubrik men det var stopp på den fronten :-) Igår när Linnea och jag vaknade var Jörgen och pojkarna hemma. Lukas hade spytt på dagis så de skickade hem honom, efter att noga påtalat att det är 48timmar som gäller för kräksjukan. Nu var det nog inte det han hade  för han spydde bara en gång till (efter maten) men han får vara hemma idag med. Vi tänkte passa på att åka till Charlottenberg till en zoologisk park och titta på lite djur. Så ska väl snart ge oss iväg dit...

Igår var jag och Jocke in till Arvika, gick på stan en timme cirka. Jag hittade en tröja (var därför vi åkte dit) som passade bra och bara kostade 72.50 ;-) efter 25% rabatt. Eftersom jag hade en sån och den går ut 9e så tänkte jag passa på att utnyttja den även om tröjan var sänkt till 99kr. Oftast brukar de som det är rea på inte vara så bra. Hittade en till som var rätt bra men skippade den den här gången. Tankade och handlade för 800 totalt och så lade jag bud på den där tröjan till Jörgen plus några till. Han vet redan att jag vunnit dem så blir ingen överraskning direkt men han blir säkert glad ändå. Nu kanske jag inte har råd att köpa något till honom i Stockholm, det är rätt skönt att veta att man inte måste hitta något heller. Men hittar jag något fint så blir det ju givetvis att jag köper det men då behöver jag inte leta som en tok iaf :-) Samma gäller mig själv hittar jag något så gör jag det men tänker inte leta efter något speciellt. Vi kanske inte ens är sugna på att shoppa, man vet ju aldrig. Vi ska göra det vi känner för och bara njuta. Ska bli så kul att träffa Frida, blir ju inte så ofta tyvärr sen blir det väl att man får försöka passa in det och mötas i Degerfors när hon är där. Svårt för henne att hinna med alla bara :-S

Nej ska göra mig i ordning nu så vi kan åka :-) Alltid jag som är seg känns det som, men älsklingen brukar inte ha någon brådska heller hihi. Ha en trevlig helg!!

ÄLSKAR ER...
PUSS O KRAM

Onsdag

Nu sitter vi här i Edane igen och väntar på att Jörgen ska sluta jobbet så han och pojkarna kommer hem. Linnea och jag har målat, tittat på film och nu leker hon med Lukas (?) verktyg så jag passar på att skriva lite här :-) Ska gå till affären sen tänkte jag och handla lite ingredienser till maten jag ska laga sen. Blir pastasås med skinka, champ, lök och paprika...  

Måndags: Mamma kom och hämtade mig innan 2 så packade vi in lite grejer, som skulle till min brors förråd, i bilen och sen hämtade vi Linnea på dagis. Åkte iväg med grejerna och passade på att hälsa på mormor med som bor i samma hus som Daniel. Linnea var kvar där så åkte vi hem till mig och hämtade 2 av 4 dvd hyllor som vi körde till Daniel, han ska köpa 3 av dem av mig. Mamma ska köpa den 4e. Har ingen användning för dem så lade ut dem på annons först men de ville ha dem så då tog jag bort den. Efter vi var klara hos mormor åkte vi hem och hämtade Bella sen åkte vi till mamma och där fick vi mat, kålpudding, mums det är ju så gott :-) Vi kom hem vid 19.40 så det var bara att ordna med pyjamas och grejer så Linnea kunde sova. Upptäckte dock att jag inte hade en enda blöja hemma :-O fanns ingenstans i någon väska eller något skåp så jag ringde i panik till Nathalie som inte svarade. Jag visste att hon var hemma för hade varit där en stund innan. jag ringde på men förstod att de badade för jag såg en hand i badrumsfönstret :-) fick tag i henne efter ett tag så kunde låna några blöjor så jag hade över natten och på morgonen. Tur att hon var hemma annars hade det bara varit att ge sig ut emd vagnen och köpa det :-) hon var ju efter 20 då så hade blivit sent men hade inte haft något annat val.

Tisdag: Lämnade Linnea på dagis. Morgan kom och hämtade mig vid 11 tiden och då åkte vi till arbetsförmedlingen, jag var tvungen att gå in där. När det blev min tur ringde en angående min diskmaskin som jag hade ute på annons så jag ringde upp efter jag var klar och han kom och hämtade den nästan direkt s¨å nu får jag diska för hand de sista veckorna. Kommer ju inte vara hemma så mkt så det gör inget, sen har jag ju papptallrikar nu, så det blir bara bestick och glas som måste diskas :-) som tur är jag, hatar att diska. Nu tappade jag tråden. Efter de hämtat maskinen åkte vi till Cafe Paus och åt lunch, jag åt sallad och Morgan åt pot.gratäng och kassler i svampsås. Riktigt gott det med...
 Gick till dagis tidigare och hämtade Linnea efter jag köpt strykband på hemtex. Mamma och hennes kund hämtade oss där så åkte vi alla till Passal på 5års kalas. De bjöd på smörgåstårta så jag fick Linneas rester för de hade salta pinnar på borden, så det var mer intressant det :-) Tror vi åkte därifrån vid halv 4 ungefär. Åkte till Maxi först och handlade sen åkte vi till Netto och köpte blöjor. Skulle messa älsklingen och fråga vad Lukas vägde men det fanns ingen täckning inne på Netto så det gick inte. Köpte ett extra paket iaf som vi kan ha här. Kom hem runt 16.40 så tittade om Jörgen hade loggat in än efter jobbet men han var ju på väg till mig som vi hade bestämt... Minnet e bra men kort hihi. Älsklingen hade köpt med skor till Linnea och mig som jag bett honom. Tänkte föra över pengar idag men han ville inte ha dem min underbara älskling. Efter en del övertalning så förde jag inte över några. Tack min underbara älskling för det :-)  Då kan jag ha de pengarna till honom istället ;-) sett några fina tröjor på tradera som går ut imorgon. Han har sett dem och tycker om dem så ska försöka komma ihåg att buda på dem. Väntar på en sak jag köpte till honom för någon vecka sen också, det borde komma när som helst tycker jag... Spännande :-)

ÄLSKAR DIG JÖRGEN DU ÄR HELT UNDERBAR. ÄLSKAR DIG MIN UNDERBARA TJEJ DU ÄR SÅ GO... ÄLSKAR ÄVEN LUKAS OCH JOAKIM, DE ÄR 2 HÄRLIGA UNGAR :-)



Helgen...

I fredags var vi hos Cizzi och Fredrik och åt mat sen spelade vi Wii. Skitkul verkligen med boxingen hihi man ser ju hur löjlig ut som helst dock men det är ju bra att de som inte spelar kan roa sig med ;-) Jörgen den svikaren filmade mig så jag vet hur jag såg ut hihi. Jag ville inte sluta när jag väl hade börjat och det kände jag av dagen efter för har lite träningsvärk i ena skinkan o benet hihi muskler jag knappt visste jag hade *s* Hur som helst var det JÄTTEKUL verkligen så det måste vi göra om. Synd vi inte tänkt på det tidigare nu när man snart ska flytta därifrån :-( Men men Kristinehamn finns ju kvar, sen har de bil så de kan åka till oss med. Vi har ju lillstugan som gäster kan sova över i så det är perfekt :-) Åh vad jag längtar tills det är klart och vi är installerade hihi. Lite drygt att vara på 2 olika ställen och sen är det ju inte längre "hemma" i Kristinehamn bland alla kartonger och all röra som blir när man packar och rensar bland grejerna man har, mycket skit man sparar på alltså :-O

Lördags satte vi på spenderarbyxorna och åkte till Karlstad, Bergvik och Ikea. Jag fyndade en tröja,  2 par byxor (varav 1 par capri), ett par byxor till Linnea o ett par till Lukas. Sen hittade jag ett par skor som jag vill ha med men det får bli nästa gång det, om jag inte skickar in Jörgen imorgon när han hämtar oss, för det har stängt när vi åker tillbaka :-(  När vi kom hem på kvällen så rensade jag på Linneas rum medan Jörgen lagade mat. Lövbit, pommes och bea sås :-) det var gott.

Söndag: Jag jobbade sen var vi hos Frida och Thomas en snabbis och sa hej innan vi åkte hem och tog med kinamat och lyxade till det lite :-) Det var riktigt gott.. Det blev sent i säng för mig iaf för jag grejade lite o Jörgen fick lägga sig själv för han skulle ju till jobbet imorse... Men han vaknade när jag kröp ner så jag fick mig några pussar innan vi somnade nära varann. Så mysigt så :-)

Måndag: Idag har jag inte gjort så himla mycket vettigt tyvärr. Sov till 10, fastnade vid den här burken och sen har jag duschat. Ska väl ta tag i det där med att packa lite mer. Men snart finns det inget att packa, måste ju ha lite grejer så man kan laga mat osv :-) Även om vi inte kommer  vara hemma så många dagar behöver vi ju ändå äta hihi. Mamma kommer en sväng sen så vi ska köra lite grejer till Daniels förråd. Blir man av med lite grann iaf ;-) Iaf några kartonger. Så ska se till att packa ner lite till nu innan Linnea ska hämtas...

PUSS PÅ ER MINA ÄLSKLINGAR.. NI ÄR ALLT FÖR MIG... SAKNAR DIG MASSOR REDAN MEN IMORGON KOMMER DU OCH HÄMTAR OSS EFTER DANSEN SÅ BLIR INTE SJÄLV SÅ LÄNGE, FAST DET ÄR MER ÄN TILLRÄCKLIGT.


RSS 2.0