Då var vi man och hustru sen ett tag tillbaka :)

Lördagen den 3 april döpte vi Kevin och gifte oss som jag berättat tidigare. Dagen började med en snabbdusch av kroppen (håret tvättade frissan) gjorde en macka och hann byta några ord med mamma och Frida som hade kommit dagen innan för att hjälpa till. Passade på att möta upp dem i Karlstad på långfredagen när jag hämtade blommorna :)

Jörgen hade fullt upp, med hjälp från mamma, med att få sig själv och barnen klara medan jag lyxade till det hos frissan. Helena här i Edane. 12.30 hämtade mamma upp mig vid frisören och körde mig till kyrkan. Hela vägen skröt hon om hur duktig Jörgen var skönt att hon äntligen fick se honom för den han är. Den jag har försökt beskriva för henne men som jag inte riktigt tror att hon hade sett fören då. Kändes oerhört skönt att veta att hon äntligen stod helt bakom mitt val att gifta mig med mannen i mitt liv. Mannen som på så kort tid fått mig att inse vad äkta kärlek är och att det faktiskt finns någon som kan älska en så oerhört mycket så man ibland blir lite rädd. Är väl för man har svårt att förstå hur han kan älska MIG... Jaja det kanske jag aldrig kommer fatta :) 

13.00 eller strax efter var vi på väg uppför altargången med barnen och Kevins, faddrar Frida K och Frida L, i följetåg. Jag var så nervös så jag skakade men jag lyckades iaf hålla rösten stadig när vi upprepade äktenskapsorden :) När ringen hade kommit på var det dags för dop. Det gick väldigt bra Kevin var så snäll som vanligt och när det var slut gick vi ut igen och in i det lilla rum vi hade väntat i innan så alla gäster kunde komma ut sen blev det fotografering på kyrktrappan och efter det fotograferades vi av Studio Nea :) Kevin valde detta tillfälle att släcka sin små blå så blev bara sovbilder på honom men han är söt ändå ;) Däremot glömde vi ta enbart dopbild på honom men det ordnade jag hemma förra veckan hihi. 

Efter fotograferingen gick vi ner till församlingshemmet och åt mat, kallskuret och potatisgratäng som vi hade beställt från ICA. Det var lite snålt med kött men annars bra :) Tårtorna hade Marie, Magnus, Hannah och David gjort :) Väldigt fina och goda.

Linnea följde med mamma hem och pojkarna åkte hem till oss med farmor och farfar så jag och Jörgen fick komma iväg själv. Jörgen hade bokat sviten på Selma hotell i Sunne, det var otroligt fint och när vi kom upp i restaurangen, där han hade beställt bord fick vi applåder, busvisslingar och grattisrop från de övriga gästerna :) Man kändes sig nästan kunglig men lite pinsamt var det med hihi.




















RSS 2.0