Bella

Min älskade Bella är tillfälligt hos en annan familj på prov, har länge skjutit upp det av själviska anledningar men jag måste inse att vi faktiskt inte har tid, den tid hon förtjänar, med henne. Här är det barn högt och lågt hihi, jobb, skola samt allt annat. Därför har vi beslutat att alla djuren ska få flytta, så är någon intresserad av en katt på 1.5 år cirka så är ni välkomna att hämta honom ;)  

Hörde idag att hon sköter sig bra i alla fall och att sonen älskar henne (han är 4månader äldre än Linnea) ;) Det känns tomt utan henne o varenda gång vi ska ut i garaget eller nått så ropar vi -ska du med ut Bella. Ingen kommer och hoppar av glädje när man kommer hem... eller det är inte helt sant barnen gör allt det ibland men kanske inte när man bara slängt soporna hihi. Usch nu känner jag tårarna på väg så jag avslutar detta.

Till andra saker. Idag fick jag åka hem från jobbet, hann väl vara där 30-40 min. Blev väldigt yr, kroppen kändes som bly och jag fick domningar i kroppen samt stickningar i fingrar o så kände jag mig svag. Fick lägga mig en liten stund på soffan sen blev jag hemkörd. Så idag har jag varit på Verkstaden (vårdcentralen) och tagit blodtryck som var bra men ganska lågt 107/63 och EKG som också var bra. Lämnade också urin och blodprov och då jag inte hört något om dem så var de nog bra. Läkaren skulle bara ringa om det var något konstigt!! Känner mig fortfarande yr och konstig så veto tusan vad det är för något. Det har inte gett med sig det är det som är så olustigt men jag hopas det gör det innan kvällen. Ska fortsätta vila nu iaf..

Det är nog dags nu

att försöka hitta någon som kan hjälpa mig med bloggen det där är ju inte jag längre :) och så måste ju såklart mina nya älsklingar vara med :)

Skolan är slut

Hade önskat få reda på vad man fick för betyg men vi får vänta till efter jul med det men vet i alla fall att man blev godkänd så det får man väl glädjas åt :) Försökte lägga Kevin men han vägrade sova så han fick väl komma upp igen och han leker med plastskåpet och drar fram allt som finns hihi. Jag gjorde en macka med julskinka och han kom och ville ha en macka så han fick det men han vill gärna dela med sig till Bella :) och det slutade med att hon fick äta upp smörgåsen, tur det inte var någon stor bit hihi. Hoppas han vill sova en stund så jag kan passa på att vila upp mig lite inför den kommande jobbhelgen. Börjar 16 idag, imorgon går jag delad tur 7-13 o 16-22 och på söndag går jag 13-22 (fick för mig det var 16 då med men tur jag kollade upp det). Nu ska jag leka lite med Kevin sen ska han få sova :)  

RSS 2.0