Länge sen sist

Nu var det lääänge sen jag skrev sist. Kommer knappt ihåg vad som har hänt sen sist. Men det är nog en hel del.  har börjat jobba, trivs jättebra. Personalen är super och även de flesta vårdtagarna (finns något undantag men så är det väl alltid). Var på midsommarfest hos Frida, hon hade lånat sin mammas hus, med massa kompisar till henne och Johan. Mycket trevligt :-) Sen har jag har hunnit bli 27 år :-) samma dag hämtade vi våran kattunge Buffy, som vi nu tror är en han men han kommer få dras med namnet ändå ;-) Ska försöka lägga en en bild på sötnosen snarast.

Linnea har slutat hos dagmamman med. Hon fick ett sött halsband med en kanin som hon tycker mycket om som avslutningspresent från Britt. Den 9 juli var hela familjen till Gustavsvik, träffade Marie och co där med. Var länge sen jag såg henne och barnen. Vi kom hem vid 21 så att barnen höll sig vakna hela resan hem var helt otroligt. De härjade ju därefter men då somnade de direkt istället när vi kom hem så det var perfekt. Alla var trötta men mycket nöjda efter en mysig dag med mycket bad och lek.

Jörgen och jag har hunnit med att gå på bio 2 ggr med. Första gången såg vi Transformers 2 och i onsdags såg vi på Harry Potter och Halvblodsprinsen. Båda filmerna var bra :-) Imorgon ska vi till Örebro men det kommer jag skriva mer om en annan dag.

SAKNAR DIG REDAN GUMMAN OCH DU HAR NYSS ÅKT, HUR SKA JAG KLARA FLERA VECKOR UTAN DIG. MEN DU FÅR DET KUL I DALARNA. HÄLSA ALLA FRÅN MIG.

SEN VÄNTAR JAG SPÄNT PÅ ATT MIN BLOGG, ELLER MINA BLOGGAR EGENTLIGEN, SKA UPPDATERAS :-) DEN ANDRA KOMMER EN LÄNK TILL SÅ SMÅNINGOM. SKA INTE DRÖJA ALLT FÖR LÅNG TID.

RSS 2.0