Kristinehamn

Måndag 16/11: Hämtade Linnea på dagis strax innan 14 sen åkte vi direkt till Nybble för att hälsa på Nathalie och Bellis. Vi kom fram 15.40 cirka. Det var väldigt kul att träffas igen. Vi fick tacos, mums och sen åt vi cheesecake som Natta hade gjort. Klockan sprang iväg och Linnea vílle inte åka därifrån för flickorna ville fortsätta leka. Inte så konstigt då de inte träffats på länge. Själv hade jag gärna pratat med Nathalie lite mer med ;-) finns mkt att prata om när man inte träffats på länge. Men Linnea skulle lämnas till Andreas och vi kom inte in till stan fören vid 19 och då möttes vi hos mormor så hon fick träffa Linnea med en stund, innan plockade vi upp Frida så hon fick följa med dit med. Linnea och Andreas åkte hemåt efter 20 någonting tror jag. Frida och jag kom inte hem till henne fören runt 21 tiden då åt vi lite mat sen tog vi fram ahlgrensbilar, som jag hade köpt på maxi innan vi åkte hem till henne, och satte på en Falk film. Den var väldigt :-) Vi lade oss vid 01.30 ungefär.

Tisdag: Jag gick upp vid halv 11 tiden, Frida hade gått upp tidigare så hon stod i klädkammaren och letade efter ett par byxor när jag klev upp. Kände mig jättetrött fast jag sovit bra på natten. Åt frukost och sen skjutsade jag Frida till sin mamma, hon skulle tvätta där och sen åkte jag till mamma. Linnea och Andreas kom dit strax efter att mamma och Tommy kom hem efter att de hade varit och handlat. Jag har nyckel så jag blev varmt mottagen av hundarna. Särskilt Cassie och Sally :-) Jag hade sagt till Andreas att de gärna fick komma förbi om de inte hade något för sig för då fick både mamma och jag träffa Linnea. Då hon nu ska vara borta till på måndag. Redan ensamt utan henne men får väl passa på att sova och vila ordentligt det behövs ju så man orkar med förlossningen sen. Alla åkte åt varsitt håll när mamma skulle till jobbet vid halv 3. Mamma åkte lite före oss för Linnea var inte riktigt klar med glassen som mormor hade skämt bort henne med :-) Kom hem innan det blivit kolmörkt det var väldigt skönt, särskilt som det regnade till och från. Fick ont som fan efter bilresan i höger höft, ben och nedre ryggen. Idag gör det fortfarande ont men inte lika mycket men ska iaf undvika att köra bil då jag märkt att det blivit jobbigare. Börjar lukras upp och så blir det ett tryck mot då bebisen har sitt huvud tillrätta. Bara inte fixerat än men det kommer väl. På måndag ska vi till MVC igen det ska bli spännande att se om han fixerat sig ännu.

På lördag ska vi till Oslo och hälsa på pappa och Jeanette det ska bli roligt :-) Vi åker iväg på morgonen så går vi in på Charlottenbergs köpcenter och köper med cigaretter och vin till dem, är ju dyrt i Norge. Vi får ta med oss förlossningsväskan och bilstolen ifall det skulle dra igång för då måste vi få med oss lillkillen hem. Men jag tror jag kommer gå över den här gången :-( får väl prova på det nu, då Linnea var så snabb och inte ville vänta. Men jag skulle önska att han kunde komma snarast faktiskt börjar bli jobbigt med ont i höft, bäcken och ljumskar. Att få springa på toa varannan timme och inte kunna ligga på något bekvämt sätt längre. Men har tur att jag inte är otymplig som en flodhäst iaf hihi.

SAKNAR MIN LILLA GULLUNGE MEN SNART ÄR HON HEMMA IGEN. TIDEN GÅR JU SÅ FORT FAST DET INTE KÄNNS SÅ NÄR MAN ÄR MITT UPPE I DET.

Kalas

I lördags hade vi kalas för Linnea hon blev ju 3år den 22oktober men då åkte hon till Andreas. Lukas och Joakim gav henne paket när vi hade klivit upp. Mer matvaror till spisen som de gärna leker med alla barnen och sen fick hon Hello kitty lego som också blev populärt. Lukas hade valt ut sakerna han berättade att då behövde inte Linnea låna hans cars lego hihi smart tänkt men jag sa att du kan ju låna Linneas lego med ibland så lånar hon ditt, för ni har ju alla saker tillsammans det tyckte han lät som en bättre idé för då blev det ju genast mycket mer leksaker som var "hans" hihi ja de är inte dumma barn inte. Fixade en till tårta och garnerade dem samt gjorde smörgåsar till kalaset. Räksmörgåsar med ägg och majonnäs samt tonfiskröra och även några med leverpastej. Barnen ville ha ägg på sina. Mamma, Caroline, Ingela, mormor, min kusin Marie och hennes barn Hanna och David, min moster Ann och Jörgens pappa Roger kom hit. Det var väldigt kul att se dem för det var länge sen :-) Linnea fick så många fina presenter och var supernöjd. Även Lukas tyckte mycket om presenten hon fick av Jörgen och mig. Babyborn bil med hästvagn så den drog han runt på i flera timmar tyst som en mus :-) Mamma köpte hästen som dockan ska rida på och som kan stå i vagnen när man kör runt med bilen bla. Ganska stora grejer alltså. Joakim var på Halloween fest mellan 17-19 så hans mamma kom och hämtade honom och skjutsade honom dit, eftersom vi hade främmande. Jörgen hämtade honom när det var slut och ungefär samtidigt åkte de sista mamma, mina systrar och mormor hem. Det blev ett väldigt lyckat kalas och barnen var glada och snälla. Är ju en hel del att pyssla med före och efter så ganska skönt är det ändå när det är över trots allt hihi.

Älsklingen köpte en ny mobil till mig en blå sonyericsson w595, jättefin är den :-) Jag har beställt nytt skal till min gamla så ska han få den istället. Förstår inte varför skal ska vara så jäkla dyrt bara. Eftersom den funkar bra men skalet och knapparna var väldigt slitna och hans är skitdålig, man hör knappt vad den andra personer säger när man pratar i den. Jag har tröttnat på den då jag haft den 1.5år men annars hade jag egentligen inte tänkt byta men nu fick jag ju en superfin av min underbara älskling :-) så då får vi båda en "ny" telefon helt enkelt... Perfekt tycker jag iaf ;-)

Igår fick Linnea sin vaccinationsspruta och hon var jätteduktig hon blev lite ledsen när hon sprutade in vaccinet, då svider det men annars var det ingenting. Hon har inte fått ont i armen, som jag och de flesta jag pratat med har fått, hon fick heller inte någon feber eller så. Det var skönt  :-) Eftersom det inte kommit någon nu, hon fick sprutan vid 13 igår så tror jag ju inte hon får det heller men helt säker kan jag ju inte vara förstås men hon mår som vanligt iaf och det är bra det. Just nu är hon på dagis och jag ska passa på att vila så mkt som möjligt. Det närmar sig ju nedräkning för Kevins ankomst, idag är det 33 dagar kvar för att vara exakt :-)

RSS 2.0