Skönt att bli av med lite...

...skräp. Mamma och jag var till tippen och slängde lite, men fick inte plats med allt så måste dit igen någon dag men det förstod jag ändå för det kanske tom dyker upp mer skräp när jag packar ner det sista. Räknar nästan med det även fast det inte är mycket kvar att packa ner nu. Har rensat ute i förrådet nu med så det finns ett gäng prylar som ska med hem till Edane och sen ska lite till Daniels förråd, resten ska slängas. Skönt att det är rensat iaf så dyker det inte upp en massa saker där som man inte räknat med hihi. Mamma och Daniel tog de sista dvd hyllorna och en byrå som jag hade lovat honom. Den ena lådan orkar inte bära något tungt då botten är på väg ur men den duger till att börja med sa han.

I fredags var vi till Charlottenberg till en zoologisk park och tittade på reptiler, apor, krokodiler, ormaroch någon äcklig spindel mm. De små silkesaporna som fanns där var ju hur söta som helst :-) Linnea var mest fascinerad av näsjörnen hon medan Lukas och Joakim gillade Lemurerna bäst. Jörgen tror jag var mest fascinerad av ödlorna och krokodilerna hihi men vet inte säkert. De har ju varit där förut med till skillnad mot Linnea och mig som var där för första gången. Det var ju inte så stort men bra att åka dit för att fördriva lite tid med barnen ibland. Jag ville ha med mig en silkesapa hem hihi, så söta verkligen.
På kvällen var det Joakims tur att spy men sen dagen efter var det över. Verkligen skumt det där, för de var ju pigga för övrigt och hade god aptit. Det har man inte om man har magsjukan iaf så det var nog något annat de åkte på. Så nu är det bara att hoppas att Linnea, jag och Jörgen slipper det :-) men har ju klarat oss hittills så det borde vi göra (hoppas).
När barnen somnat såg vi på Singing Bee och åt tacos :-) mysigt.

På lördagen bakade jag tekakor och morotsbröd. Det blev väldigt lyckat :-) Jag vet inte vad det tog åt mig dock för jag hatar att baka. Sen gräddade jag pannkakor samtidigt så hade många järn i elden den dagen hihi. Jörgen hade hyrt film till barnen så vi tittade (jag gräddade brödet så sprang emellan) på en av dem, en barnfilm med ubåtar, och så åt de lite chips och sånt. Vi tittade på andra chansen och Min STORA kärlek efter att barnen lagt sig. Sen tittade jag på Xtra bagage med fast Jörgen lade sig för han var trött. Jag har sett den 5ggr men aldrig hela så det gjorde jag nu, fast jag var gör trött och fick kämpa för att stanna uppe. Fast hade ont i ett ben så hade nog inte somnat ändå tror jag.

Nej dags att hämta Linnea på dagis strax. Hann inte äta någonting innan heller kom på det försent. Hungrig som bara den men jag får hålla mig till ikväll när Jörgen kommer så vi kan äta något alla 3. Funderade på lasagne så måste handla lite sen. Andreas och jag ska på samtal på dagis, Linnea ska vara hos Kristina. Hon ringde och frågade om hon fick låna henne någon dag så då passade det ju bra idag för Linnea behöver inte vara med och det är roligare för henne att vara hos Kristina och lättare för oss att prata med fröken om hon inte är med. Är ju inte alltid det passar lillfröken hihi. Vi flyttar ju snart så alla vill passa på att träffa henne så mkt som möjligt. 21 mars bär det iväg och då ska hon vara hos Andreas tom 30e för då kommer jag (eventuellt åker Jörgen med) hem från Stockholm och det är Linneas sista dag på dagis. Ska be Andreas köpa med glass så de kan ha lite gott hennes sista dag så ska jag ordna någon blomma till fröknarna. Nej nu måste jag gå...

ÄLSKAR DIG JÖRGEN, SAKNAR DIG....

Kommentarer
Postat av: Gina

Jag har utmanat dig kolla rockys blogg /kram

2009-03-10 @ 12:53:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0