Ny vecka igen

Lördag: Hela familjen var till Lekstunden i Karlstad, barnen lekte några timmar och så fikade vi. Efteråt åkte vi till Willys och handlade lite. Bla en sån där stor förpackning med tacokrydda, blöjor och annan skit som man behöver ha. När vi kom hem åt barnen kvällsmat och sen fick de lite chips, ostbågar och salta pinnar till Kalle Anka innan de gick och lade sig. Har ordnat lite bilder som jag ska maila över till Linda så hon kan göra om bloggen när hon har tid och lust. Måste bara fixa några bilder till sen är det klart :-) Vi delade på en fryst pizza när barnen hade somnat och tittade på singing bee sen spelade vi mario party :-)

Söndag: Vi åkte till Ingela i Bäckhammar, hela familjen. Hoppade in på Ikea bara och köpte presentkort i födelsedagspresent till henne. Måse köpa något till Tommy med till nästa gång. Vi fick fika där och barnen tittade på My Little Pony (den hade hon fått av Daniel i julklapp) Tommy fick: Den lilla röda traktorn (dem fyllde 21 den 28e mars hihi). Efteråt åkte vi hem till mamma. Barnen fick Mamma Mu och kråkan, den tittar vi på nu Linnea och jag. Böckerna är ju härliga så klart man blev nyfiken att se filmen med :-) Den är charmig. Vi fick chokladpudding och åkte hemåt ganska sent. Barnen duschade sen fick de kvällsmat och hoppade i säng. Det blev drygt 1h senare i säng än vanligt men det gick bra ändå. Pojkarna är morgonpigga de och brukar vara uppe redan kl 5-6 :-( jäkligt jobbigt fakttiskt. Efter barnen somnat delade vi på en fryst pizza igen och sen tittade jag på en film på tv. Jörgen somnade i soffan, som vanligt.

Måndag: Pratade lite med Frida på msn innan hon blev tvungen att göra sig iordning till jobbet. Vi får se om hon kommer till helgen eller inte. Jag vill åka bort igen :-) men vet inte vart det skulle vara någonstans. En kryssning vore kul :-) Eller något annat skoj med älsklingen. Någon som har något bra förslag??? Idag blir det nog lekparken en sväng sen ska vi ta en promenad när Jörgen kommer hem från jobbet. Ska vila en stund i soffan framfrö filmen nu medan Linnea leker i sitt rum. Hihi så det blev jag som fick titta klart på filmen, själv. Inte ovanligt. Hon vill gärna se en film men tittar sällan klart på hela. Fast vi tittade ju på hela Den lilla sjöjungfrun före så hon hade nog inte ork att sitta stilla längre
:-)


Kommentarer
Postat av: Hannah

Låter som om er helg har varit bra.

Kram!

2009-04-06 @ 17:55:37
URL: http://metrobloggen.se/ihannasliv

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0