Bella

Min älskade Bella är tillfälligt hos en annan familj på prov, har länge skjutit upp det av själviska anledningar men jag måste inse att vi faktiskt inte har tid, den tid hon förtjänar, med henne. Här är det barn högt och lågt hihi, jobb, skola samt allt annat. Därför har vi beslutat att alla djuren ska få flytta, så är någon intresserad av en katt på 1.5 år cirka så är ni välkomna att hämta honom ;)  

Hörde idag att hon sköter sig bra i alla fall och att sonen älskar henne (han är 4månader äldre än Linnea) ;) Det känns tomt utan henne o varenda gång vi ska ut i garaget eller nått så ropar vi -ska du med ut Bella. Ingen kommer och hoppar av glädje när man kommer hem... eller det är inte helt sant barnen gör allt det ibland men kanske inte när man bara slängt soporna hihi. Usch nu känner jag tårarna på väg så jag avslutar detta.

Till andra saker. Idag fick jag åka hem från jobbet, hann väl vara där 30-40 min. Blev väldigt yr, kroppen kändes som bly och jag fick domningar i kroppen samt stickningar i fingrar o så kände jag mig svag. Fick lägga mig en liten stund på soffan sen blev jag hemkörd. Så idag har jag varit på Verkstaden (vårdcentralen) och tagit blodtryck som var bra men ganska lågt 107/63 och EKG som också var bra. Lämnade också urin och blodprov och då jag inte hört något om dem så var de nog bra. Läkaren skulle bara ringa om det var något konstigt!! Känner mig fortfarande yr och konstig så veto tusan vad det är för något. Det har inte gett med sig det är det som är så olustigt men jag hopas det gör det innan kvällen. Ska fortsätta vila nu iaf..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0